Реклама

🌿 Резиденція «Тіло на землі» в Карпатах оголошує open call для митців

Дедлайн – 15 липня
Čytaty latynkoju
🌿 Резиденція «Тіло на землі» в Карпатах оголошує open call для митців
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🌿 Резиденція «Тіло на землі» в Карпатах оголошує open call для митців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Дедлайн – 15 липня

Резиденція «Тіло на землі» відбудеться з 3 по 17 серпня в селі Бабин в Карпатах (Хата-Майстерня). Резиденція має на меті дослідити тему вкорінення та практики тіла, залучивши десять міждисциплінарних художників, кураторів, менторів та одного/-у відеооператора/-ку. Куратори резиденції – Ольга Марусин та Алекс Фішер.

«Тіло на землі», яка прагне висвітлити практики художників, які прямо чи опосередковано працюють із перформансом, перформативністю, хореографією, фізичною культурою та / або соматикою, особливо тих, хто зацікавлений у сільській місцевості та в часто політизованому природньому середовищі.

Програма складається з воркшопів, спільних читань, походів, екскурсій навколишніми селами та кінопоказів. Протягом останніх днів резиденції від учасників очікується показ поточної роботи, задуманої самостійно чи спільно під час резиденції.

Критерії опен колу для художників_ць:

  • мультидисциплінарні художники_ці, які цікавляться перформативними практиками та темами, пов’язаними з тілом;
  • художники_ці з України або ті, які проживають в Україні;
  • знання англійської мови на робочому рівні (більшість сесій проводитимуться українською мовою, але деякі – англійською)
  • розглядаємо тих, хто працює індивідуально або в парах.

Як податись

Заповніть форму за цим посиланням: https://inshaosvita.typeform.com/to/EgWgfDTC 

Більше про умови у детальному гайді: shorturl.at/knBT7 

Дедлайн 15 липня.

Про організаторів

Асортиментна кімната – це мистецький простір в Івано-Франківську, заснований Іншою Освітою у 2017 році. Експериментуючи з рішеннями для безкомпромісної децентралізації, Асортиментна кімната проводить виставки та резиденції, навчальні програми та музичні заходи.

Soma.майстерня – це відкрите експериментальне та продуктивне мистецьке середовище. Своєю місією майстерня бачить створення та підтримку культури тілесності, в центрі якої права людини та вільне дослідження. В основі діяльності майстерні – питання тіла в створеному людиною середовищі  та DIY культура. Основні напрямки діяльності – дослідження в танці, перформансі, музиці, та експериментальний самвидав.

Алекс Фішер – координатор Центру художнього дослідження Milvus, організації, що базується в місті Кніслінг, Швеція, яка сприяє діалогу між ремеслом та інноваціями, теорією та практикою, творчістю та знаннями через дослідження у галузі перформативності. Родом із Буффало, штат Нью-Йорк, Алекс є колишнім науковим співробітником Фулбрайта в Україні. Як куратора Алекса цікавлять міфи та пам’ять, мистецтво та публічна практика, перформанс, ліризм та жаргонізм у побудованому середовищі та (де)формування спадщини.

Ольга Марусин – художниця, дослідниця та дизайнерка, співзасновниця soma.majsternia, експериментального середовища, присвяченого фізичній культурі, тілесним практикам та музиці. Учасниця перформативної групи Абстрактний палець. Сфера її зацікавлень – дизайн середовищ взаємодії, танець як естетика змін, тіло як ландшафт, а також мова, гравітація та питання вертикальності.

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...