Реклама

🤡 Disney видалив фото користувача, через те що він схожий на Локі 

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🤡 Disney видалив фото користувача, через те що він схожий на Локі 
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤡 Disney видалив фото користувача, через те що він схожий на Локі 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

40-річний косплеєр з Шотландії Raven повідомив у своєму Твіттері, як він отримав скаргу від Disney за те, що він порушив авторські права на ім’я Локі, який є персонажем всесвіту коміксів Marvel.

Косплеєр виставив світлину з собою на сайт Redbubble, де автори контенту можуть завантажувати свої фото та інші роботи й потім люди можуть їх придбати для друку на різних предметах.

Але на фото немає ніяких характерних деталей персонажу — Raven отримав догану за порушення авторських прав просто через свій зовнішній вигляд. У косплеєра не було жодних характерних деталей Локі, він був вдягнений у звичайні джинси та футболку.

Читайте також: 🌇 Більше лайків: 10 простих порад як робити класні фотографії в Інстаграм

Raven також зазначив, що він не єдиний, хто отримав такі скарги — інші користувачі також повідомили, що їхній контент видалили через авторські права. Однак часом роботи деяких художників не мали нічого спільного з персонажем коміксів Marvel — вони могли малювати скандинавського бога Локі, що й порушувало правила.

Косплеєр та інші користувачі обурені такою політикою компанії й навіть створили петицію, аби Disney не розповсюджувала свої права просто не речі, які мають принаймні щось спільне з їхнім контентом. Наразі петицію вже підписало майже 100 тисяч людей.

Своєю чергою у Disney відповіли, що компанія не приймала якихось дій для боротьби з авторами. Цілком імовірно, що онлайн-платформи самостійно вирішили видаляти такий контент, аби не мати проблем з компанією.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...