Реклама

🎄 MEGOGO та Український інститут книги створили новорічні аудіоказки з відомими українцями

Аудіоказки українських письменників зазвучали голосами зірок.
Čytaty latynkoju
Pixabay
🎄 MEGOGO та Український інститут книги створили новорічні аудіоказки з відомими українцями
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎄 MEGOGO та Український інститут книги створили новорічні аудіоказки з відомими українцями
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Аудіоказки українських письменників зазвучали голосами зірок.

Спеціально до зимових свят медіасервіс MEGOGO разом із Українським інститутом книги створили новорічні та різдвяні аудіоказки за українськими творами. Проєкт отримав назву «365 казок на ніч» і став частиною Всеукраїнської акції, основна мета якої виховувати любов дітей до літератури.

Які казки

Наразі вже доступно 12 казок, а їх кількість буде поповнюватись.

Загалом, серед озвучених творів – казки письменників Галини Вдовиченко, Івана Андрусяка, Оксани Лущевської, Всеволода Нестайка, Івана Малковича, Богдани та Дзвінки Матіяш, Олеся Ільченка, Віталії Савченко, Марії Солтис-Смирнової.

Де послухати

Усі аудіотвори доступні до прослуховування абсолютно безкоштовно. Знайти їх можна на YouTube-каналі Українського інституту книги та у розділі MEGOGO Audio додатку MEGOGO для смартфонів на базі iOS та Android, а також для автомобілів із аудіосистемою Apple CarPlay та Android Auto.

Крім того, казки мають функцію попереднього завантаження, що дозволяє прослуховувати контент навіть за відсутності інтернет-підключення.

Хто озвучив

Вибрати казки організаторам допоміг дитячий психолог, а озвучили їх відомі українці: Ната Жижченко, фронтвумен гурту ONUKA, телеведучі Василіса Фролова, Ольга Фреймут, Олександр Педан, фронтмен гурту O.Torvald та продюсер каналу MEGOGO Live Женя Галич, акторка та телеведуча Тала Калатай, фронтмен рок-гурту «СКАЙ» Олег Собчук тощо.

Читайте також про те, що у грудні та січні українці зможуть відправляти посилки безкоштовно? У грудні та січні українці зможуть відправляти посилки безкоштовно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...