Реклама

🪑 IKEA створила повний архів каталогів меблів

Дізнайтесь, що продавали в рік вашого народження.
Čytaty latynkoju
🪑 IKEA створила повний архів каталогів меблів
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🪑 IKEA створила повний архів каталогів меблів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Дізнайтесь, що продавали в рік вашого народження.

Архів IKEA

Компанія IKEA, один з найбільших виробників домашнього устаткування та меблів у світі, створила платформу на якій зібрали повну колекцію архівів каталогів меблів за всі роки існування компанії. Про це передає «Маяк».

Якщо переглянути ці брошури, то можна дізнатись, як постійно змінювався стиль та напрямок облаштування житла. Архіви містять комплекти меблів з 1950 року по 2021 — в останньому можна переглянути, що компанія планує виробляти наступного року.

                         

Наприклад, легендарна акула Блохей (що до речі перекладається зі шведської Blahaj як «голуба акула») з’явилась у каталозі 2014 року.

Переглянути каталоги можна за посиланням.

У травні цього року компанія запустила? IKEA запустила інтернет-магазин в Україні — вже можна замовити акулу! інтернет-магазин в Україні й вже скоро з’явиться перший фізичний магазин.

Читайте також: 👨🏼‍💻 Культурний Проект запустив власний журнал — нове медіа

Сайт IKEA

Нещодавно компанія повідомила про офіційний запуск свого сайту для України — іkea.com. Вже зараз каталог складає декілька тисяч різноманітних товарів. Є функція адресної доставки та можливість самостійно забрати товар з пунктів для отримання замовлень у Києві.

На сайті представлені різні категорії товарів: меблі, побутове та кухонне приладдя, предмети для декору, освітлення та багато інших.

Ми раді розпочати роботу в Україні завдяки запуску Інтернет-магазину, особливо в час, коли кожен із нас приділяє увагу безпеці і комфортному перебуванню вдома. Сподіваємося, наш широкий асортимент товарів і рішень для дому допоможе українцям облаштувати особистий простір і покращити повсякденне життя.

Флоріан Меллє, Керівник IKEA в Україні

Після запуску інтернет-магазину компанія планує якнайшвидше відкрити свій магазин у Києві. Компанія нещодавно підписала договір оренди з торгово-розважальним центром Blockbuster Mall.

Також ми вже раніше писали? Sounds of the forest: вийшов сайт зі звуками лісів всього світу — якщо ви сумуєте за природою, як вийшов сайт зі звуками лісів всього світу — якщо ви сумуєте за природою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...