Реклама

🤖 Телеграм-бот як швидке та економне рішення для барів і ресторанів в умовах карантину

Щойно ми запустили Телеграм-бота для винного бару, де можна підібрати собі вино, ознайомитись з повним асортиментом (фото/опис/ціни), зробити онлайн-замовлення та сплатити карткою, не покидаючи месенджер. Деталі про продукт
Čytaty latynkoju
🤖 Телеграм-бот як швидке та економне рішення для барів і ресторанів в умовах карантину
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤖 Телеграм-бот як швидке та економне рішення для барів і ресторанів в умовах карантину
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щойно ми запустили Телеграм-бота для винного бару, де можна підібрати собі вино, ознайомитись з повним асортиментом (фото/опис/ціни), зробити онлайн-замовлення та сплатити карткою, не покидаючи месенджер. Деталі про продукт

Це дуже швидке рішення для ресторанного та барного бізнесу, адже великі служби доставки беруть високі комісії за замовлення, що не кожному закладу по кишені.

Авжеж, для закладу трохи стане викликом логістичне питання, адже треба забезпечити доставку замовлень самостійно. Втім, за поточної ситуації — це пів біди.

Коротке відео з демо роботи боту:

Для бекенду ми використовуємо WordPress+Woocommerce

Тобто базу даних товарів, які ми зараз внесемо, можна використати і для побудови повноцінного сайту/онлайн-магазину в майбутньому. Наразі бот — MVP, що дозволить за день-два забезпечити ваш заклад онлайн-вітриною без необхідності створювати свій мобільний застосунок або підключатися до популярних служб доставки.

Рішення повністю кероване з адмін-панелі: ви можете управляти всіми товарами (фото, опис, деталі, ціна, наявність тощо), контактувати з користувачами, що «стартанули» вашого бота; керувати всіма текстами сповіщень, кнопок.

Для простої інтеграції онлайн-оплати потрібно мати рахунок у Приватбанку, бо нативна інтеграція в Телеграмі можлива лише за допомогою LiqPay. Але є й інші виходи. В принципі, можна під’єднати будь-яку платіжну систему, просто буде додатковий крок з веб-сторінкою оплати, а не такий, як на відео вище.

Ціна та строки

В «мирний» час ми б поставили ціну на цей продукт в $2000, але зараз така вартість для малого бізнесу буде дуже болючою, тому на час карантину пропонуємо за $500 (встановлення, налаштування, підключення, наповнення товарами) та $100/міс, починаючи з другого місяця роботи бота за підтримку.

Що потрібно з обох сторін:

Ми:

  1. Створюємо бота
  2. Розгортаємо і налаштовуємо «адмінку» під ваш тип продукції і категорії товарів
  3. Кастомізуємо бота під вашу структуру кнопок меню
  4. Допомагаємо з наповненням перших 30 товарів (у вас буде доступ в адмінку та відео-інструкція, як це робити і без допомоги розробників)
  5. Підключаємо і налаштовуємо систему онлайн-оплати (LiqPay — найшвидше; інші системи — треба дивитись по ситуації)
  6. Все тестуємо, показуємо вам, запускаємо

Ви:

  1. Сплачуєте наші послуги (перепрошуємо, але у зв’язку з великою завантаженістю та величезною знижкою, такі замовлення беремо лише по 100% передоплаті)
  2. Надаєте контент для наповнення каталогу вашими товарами в обумовленому форматі
  3. Надаєте необхідні дані для підключення системи онлайн-оплати
  4. Перевіряєте та приймаєте роботу

Для обговорення деталей та замовлення послуг: https://t.me/deco_agency

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...