Реклама

📅 Куди піти на вихідні: 8 подій вікенду

Розповідаємо про найцікавіші заходи у Києві, які варто відвідати цими вихідними. Спробуйте солодощі від 150 українських брендів, послухайте джазову музику від її народження до розквіту, дізнайтесь як отримати роботу мрії та ще багато іншого.
Čytaty latynkoju
📅 Куди піти на вихідні: 8 подій вікенду
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📅 Куди піти на вихідні: 8 подій вікенду
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Розповідаємо про найцікавіші заходи у Києві, які варто відвідати цими вихідними. Спробуйте солодощі від 150 українських брендів, послухайте джазову музику від її народження до розквіту, дізнайтесь як отримати роботу мрії та ще багато іншого.

Вихідні — це прекрасна можливість відпочити від роботи та буденних турбот і водночас провести час із користю.

Наприклад, сходіть на фестиваль, що поєднує культуру і науку, мистецтво і технології, підкріпіться смачненьким на солодкому ярмарку, пориньте у неперевершений світ джазу та завершіть вихідні переглядом фільму.

Na chasi підготував найцікавіші івенти цих вихідних, які не можна пропустити.

Фестивалі та маркети

Пройшло
NEOсвітній Арсенал
Дата та час: Лютий 29
Місце проведення: Мистецький арсенал, вул. Лаврська, 12
Ціна: 50 грн

NEOсвітній Арсенал – це чотириденний квест для дітей, батьків та вчителів; це фестиваль, що поєднує і взаємно підсилює культуру і науку, мистецтво і технології.

Вся культура і наука, мистецтво і технології – результат взаємодії мільярдів нейронів. Але як відбувається ця взаємодія? Як працює людська пам’ять і що впливає на здатність до навчання? Чи дійсно у художників домінує права півкуля, а у математиків – ліва?

Квитки можна придбати за посиланням.

Лютий 29
Пройшло
Солодкий маркет
Дата та час: Лютий 29
Місце проведення: Всі. Свої, вул. Десятинна, 12
Ціна: Вхід вільний

Шоколад, торти, печиво, макаронс, пастила, варення та джеми, цукерки, солодкі соуси та вино, пряні настоянки, цукати, фруктові чипси, корисні солодощі — все це запропонують 150 українських брендів на маркету.

Лютий 29

✏️ Професійний розвиток

Пройшло
Iteracia Conference
Дата та час: Лютий 29
Місце проведення: Hillsong Conference Hall, пр. Визволителів, 1
Ціна: 2400 грн

Спікери Iteracia поділяться успіхами і факапами із власної практики — як отримати (або не отримати) роботу у продуктовій компанії мрії, як продуктовий менеджер може бути справжнім лідером, впливати на команду та стейкхолдерів і як ефективно експериментувати з продуктом.

Квитки за посиланням.

Лютий 29
Пройшло
Underconference #6: HR
Дата та час: Лютий 29, 10:00
Місце проведення: UNDERHUB Creative Space, вул. Мечникова, 3
Ціна: 265 грн

Люди — це серце будь-якої агенції, компанії, холдингу чи стартапу. На конференції поговорять про те, як знаходити потрібних людей, правильно проводити співбесіди, розвивати фахівців та залишатися цікавими для співробітників своєї компанії.

Лютий 29, 10:00

?️ Фільми

Пройшло
Показ + обговорення фільму «Монос»
Дата та час: Березень 01, 19:00
Місце проведення: Urban Space 500, вул. Грінченка, 9
Ціна: Вхід вільний

Головні герої фільму — Патаґранде, Рембо, Лейді, Суека, Пітуфо, Лобо, Перро та Бум-Бум. Восьмеро безпритульних підлітків, кожен із позивним, створюють озброєне угрупування на віддаленій горі. Їх підсвідомо тягне до гедонізму та жорстокості. Посланець передає повідомлення від Організації: вони мають піклуватися про корову Шакірою та викрадену американку Доктору. Все руйнується, коли до угруповання приходить смерть. Тепер компанія змушена перебратися вглиб джунглів.

Минулого року фільм змагався за нагороду у конкурсній програмі Берлінале «Панорама», а влітку режисер Алехандро Ландес став найкращим міжнародним режисером 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

Вхід за попередньою реєстрацією.

Березень 01, 19:00
Пройшло
Девід Лінч – «Проста історія»
Дата та час: Березень 01, 19:00
Місце проведення: Пломінь, пров. Шевченка, 5
Ціна: Вхід вільний

Шанувальники таланту Девіда Лінча звикли до сюрреалістичної та гротескної кіномови майстра, а тому фільм «Проста історія» наполегливо ігнорується більшістю фанатів кінорежисера. Настав час усім разом заповнити прогалини та звернутися до зворушливого й духопід’ємного кіно.

Тут немає заплутаного сюжету та потенційної множинності інтерпретацій: зате ви побачите ту Америку, яку так цінує Лінч, і той тип людини, який він поетизує.

Березень 01, 19:00

Музика та вино

Пройшло
Епоха Джазу
Дата та час: Березень 01, 19:00
Місце проведення: Caribbean Club, вул. Петлюри, 4
Ціна: 250 грн

Музика, яка підняла на вуха Америку, а потім і весь світ. Танці, для яких підлогу міняли ледь не кожен сезон. Енергія, якої вистачило б, щоб освітити весь Київ. Джаз увібрав у себе африканські ритми і церковні пісні, європейську гармонію і афроамериканський фольклор, енергію регтайму та голос блюзу.

Ретро-шоу «Епоха Джазу» проведе шляхом свінгового ритму: від його загадкового народження до найбільшого розквіту.

Березень 01, 19:00
Пройшло
Pop Inside
Дата та час: Лютий 29, 12:00
Місце проведення: M82, вул. Межигірська, 82
Ціна: 200 грн

Натуралістів об’єднує відсутність снобізму та принципи виробництва вина — те саме low intervention. Вони не втручаються у процес творення, щоб на виході отримати вино, яке не має подобатись критикам. Воно взагалі нікому нічого не винне, і ні в чому не винне також.

Лютий 29, 12:00

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...