Реклама

9 сервісів, котрі допоможуть вам вести щоденник — діловий чи особистий

Щоденник як спосіб розпланувати справи, заспокоїти та впорядкувати думки чи згенерувати креативні ідеї та проекти — кожен користується ним по-своєму. Ми пропонуємо не витрачати час та зусилля на папір, натомість спробувати онлайн-сервіси для ведення щоденників
Čytaty latynkoju
9 сервісів, котрі допоможуть вам вести щоденник — діловий чи особистий
  1. Головна
  2. Історії
  3. 9 сервісів, котрі допоможуть вам вести щоденник — діловий чи особистий
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щоденник як спосіб розпланувати справи, заспокоїти та впорядкувати думки чи згенерувати креативні ідеї та проекти — кожен користується ним по-своєму. Ми пропонуємо не витрачати час та зусилля на папір, натомість спробувати онлайн-сервіси для ведення щоденників

Day One (Mac, iOS, Android)

Найкраще підійде для швидких нотаток, зручний та зрозумілий інтерфейс: Програма пропонує широкий спектр функцій — практично все, що може знадобитися в цифровому щоденнику. Ви можете створювати записи лише одним клацанням миші на Mac з рядка меню, використовувати шаблони для полегшення журналювання, автоматичного додавання метаданих (розташування, погода, рухова активність, поточне відтворення музики та підрахунок кроків), записів з хештегами. додавання фотографії та відеозаписів. Тут також є захист журналу паролем і запис у форматі Markdown.

Ціна додатку: безкоштовно — однак за $34,99 на рік можна отримати преміум-сервіси та можливості для записів.

Diarium (Windows, Android)

Найкраще підійде для надиктовування записів та інтеграції мобільних нотаток із настільною версією для Windows: Якщо ви хочете краще говорити, аніж писати, ви можете диктувати свої думки. До записів можна приєднати аудіофайл, малюнок з підписами або будь-який інший файл, а також декілька фотографій. Додаток синхронізується з іншими пристроями Windows або Android через OneDrive, і ви можете експортувати свої записи до форматів DOCX, HTML, RTF або TXT. Щоби спростити ведення щоденника, Diarium може автоматично витягувати канали з Twitter, Facebook або Swarm і нагадуватиме вам раз на день (у вибраний час), що треба залишити запис у щоденнику.

Вартість: безкоштовна версія для Android; $19,99 за додаток у версії для Windows 10; $2,99 за преміум-версію для Android (включає синхронізацію між платформами та експорт готових записів до Word чи в формат HTML).

Glimpses (Windows)

Найкраще рішення для Windows: Glimpses пропонує декілька унікальних функцій. Однією з них є ретро-режим: увімкніть його, і ви можете написати запис журналу в шрифті друкарської машинки разом з звуками клацання під час введення. Існує також темний режим, який відмінно підходить для ведення журналу вночі, а також режиму запису без відволікання уваги, яке фокусується тільки на ваших словах. Ви також можете створити спільний доступ до запису в щоденнику, щоби ваші члени сім’ї, друзі та вболівальники могли побачити те, що ви написали поза межами Facebook.

Вартість: надається безкоштовно.

Journey (Mac, Windows, iOS, Android, Chrome OS, веб-версія)

Підходить для кросплатформених записів та синхронізації пристроїв: Це — додаток для журналювання, який працює на практично будь-якому пристрої. Серед можливостей — підтримка декількох зображень, а також аудіо чи відео, синхронізація з диском Google, експортування до декількох форматів, автоматичне розташування та погода, захист паролем і навіть імпортування записів Day One.

Скільки коштує: безкоштовно надається для веб, Android та iOS; $16,99 для Mac, $17,99 для Windows; за преміум-опції є доплата $4,99.

Penzu (веб-версія, iOS, Android, Windows Phone)

Найкраще підійде для тих, хто звик до формату блогів: Ведення щоденника в Penzu подібне до написання повідомлення в блозі в WordPress або Blogger: у вас є інтерфейс, подібний до WYSIWYG-редактора в комплекті з панеллю інструментів форматування тексту. Сервіс зберігає ваші записи в одному журналі в інтернеті, на відміну від декількох різних файлів. Користувальницькі нагадування електронною поштою допоможуть вам запам’ятати запис у щоденнику. І Penzu може однозначно надіслати вам нагадування про те, що ви написали в минулому, так що ви можете згадати про старі добрі часи. Якщо ви перебуваєте на плані Pro, Penzu також може захистити ваші записи з шифруванням, відправити кілька нагадувань і налаштувати кожен журнал з різними обкладинками, фонами і шрифтами.

Ціна використання: безкоштовно; від $19,99 на рік за преміум-акаунт із багатьма щоденниками, шифруванням та пошуком і кастомізацією тем оформлення.

Dabble.me (Email)

Найкраще підійде для нотаток за допомогою електронної пошти: Один раз на день, у той час, який ви обираєте, Dabble.me надішле вам електронний лист із запитом «Як пройшов ваш день?» Додаток буде записувати ваш щоденник як колекцію записів на приватній веб-сторінці, так само, як наче це ваш особистий блог. Ви можете додати фотографію, низку хештегів, додати посилання на пісні в Spotify, щоби відтворити їх на своєму сайті Dabble.me, і переглянути попередні записи в календарі. Вам знадобиться план Dabble.me Pro, щоби розблокувати найкращі можливості програми. Із безкоштовним планом розсилки електронної пошти надсилаються лише щонеділі; План Pro дозволяє змінювати частоту та дні надсилання електронних листів (один раз на день), прикріплювати до запису одну фотографію, редагувати попередні та шукати минулі записи.

Вартість використання: безкоштовно; $3/міс за нагадування, підтримку фотографій та режим редагування раніше написаних постів.

Momento (iOS)

Найкращий інструмент для автоматичного ведення щоденника на основі соцмереж: Якщо ви вже документуєте своє життя в інтернеті у Facebook, Twitter, Instagram або Medium, ви вже маєте журнал, так би мовити. Momento приносить всі спільні публікації та взаємодії з таких сайтів у одному місці, допомагаючи вам зберігати цифровий архів ваших онлайн-взаємодій з оточенням. Ви можете групувати окремі записи (або «моменти») у «події». Можна також встановити нагадування — наприклад, «що ви мріяли?» о 7:30 ранку і «як пройшов ваш день?» о 20:00.

Вартість: безкоштовно надається до 3 соціальних потоків; $3,99 за преміум-опції із підтримкою фотоконтенту та тем оформлення.

Grid Diary (iOS)

Для тих, хто звик використовувати шаблони та теми оформлення: Щодня Grid Diary представляє вам 8 запитань, таких як «Скільки грошей я витратив сьогодні?», «За що я вдячний?», «Що я зробив сьогодні?» Існують численні шаблони сіток, які ви можете вибрати, або налаштувати сітку і запитати себе, щоби зосередитися на тих сферах життя, які потрібно відстежувати.

Ціна використання: безкоштовно; $4,99 за преміум-опції, що включають пароль до щоденника, синхронізацію із обліковими записами iCloud чи Dropbox, підтримкою нагадувань та форматування текстів, експорт до Evernote чи Dropbox, підтримка «нічного» режиму.

Five Minute Journal (iOS, Android)

Для швидких щоденних нотаток вранці чи ввечері: Не думаєте, що у вас є час для ведення щоденника? Як щодо витрат приблизно 5 хвилин на день?  Базуючись на позитивних дослідженнях психології, журнал Five Minute Journal допомагає підтримувати звичку вдячності та саморефлексію. Ви можете додати фото для кожного запису та експортувати до PDF-файлу.

Вартість використання: $4,99

Share
Написати коментар
loading...