Реклама

10 нових онлайн-лекцій з маркетингу від Projector

Дізнайтеся про фундаментальні поняття реклами та піару, лайфхаки побудови правильного маркетингу, використання споживацької поведінки та багато іншого — з особистого досвіду спікерів
Čytaty latynkoju
10 нових онлайн-лекцій з маркетингу від Projector
  1. Головна
  2. Історії
  3. 10 нових онлайн-лекцій з маркетингу від Projector
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Дізнайтеся про фундаментальні поняття реклами та піару, лайфхаки побудови правильного маркетингу, використання споживацької поведінки та багато іншого — з особистого досвіду спікерів

Projector відкриває онлайн-лекції з маркетингу з 50% знижкою. На цьому тижні будь-яку з 10 лекцій можна придбати за 75 грн до кінця тижня.

Як реферальний маркетинг приводить нових клієнтів

Анастасія Ухова, campaign management team lead в Talkable, розповідає, як створити і оптимізувати ефективну реферальну програму:

«Інтернет стає все більш person-centric і користувачі вже не так ведуться на традиційну рекламу, а довіряють відгуками і рекомендаціям реальних людей. Саме тому реферальні програми є мастхевом, а не приємним доповненням для e-commerce компаній. Я розповім про те як створити працюючу реферальную програму і як її оптимізувати. Познайомлю з кейсом компанії виробляє взуття з перероблених пластикових пляшок, яка заробляє мільйони на місяць і 25% з них отримує завдяки реферальній програмі. І, зрештою, відповім на питання, що важливіше: власне реферальна програма або її промоушн?»

Роль маркетингу в життєвому циклі продукту

Анна Здор,  performance marketing manager в Petcube, про життєвий цикл продукту і специфіку маркетингових стратегій на кожному з його етапів:

«Я хочу розповісти про те, чому маркетинг не повинен і не може існувати окремо від бізнесу і продукту. Чому маркетингову стратегію потрібно розробляти відштовхуючись від того, на якому етапі перебуває бізнес, а не від компетенції нинішніх членів команди і які плоди такий підхід може принести. І ще хочу поділитися деякими лайфхаками побудови правильних маркетингових процесів, які допоможуть досягти позитивного результату швидше. Загалом багато практичних штук, які бери і роби»

Gilles De Clerck — Наука стає привабливою у світі уваги

Як знаходити нові маркетингові тактики і утримувати увагу споживачів у перенасиченому світі. Розповідає Gilles DC, Head of Growth в The Growth Revolution і організатор The Growth Conference.  На лекції розповідали про таке:

  • як використовувати споживацьку поведінку для стійкого зростання;
  • як придумати нові маркетингові тактики і перевірити їх за допомогою експериментів;
  • як побудувати і впровадити структуру безперервного навчання в вашому бізнесі.

Павло Кузнєцов — Майбутнє реферального досвіду

Лекція для тих, хто хоче бути на крок попереду. Павло Кузнєцов, product manager в Talkable і співзасновник Quokka.io, про реферальні системи майбутнього:

  • як виглядатимуть реферальні кампанії для VR і voice інтерфейсів;
  • які будуть нові способи захищати реферальную кампанію від фрода;
  • як AI зможе персоналізувати оффер для визначення нашої мотивації;
  • чому картка «п’ята кава — безкоштовно» повинна бути сімейною, а не особистою і при чому тут великі корпорації тощо.

Владислав Моргун — SEO-Data для маркетинг інсайтів

Чому маркетологам слід звернути увагу на показники SEO і що з ними робити. Пояснює Владислав Моргун, куратор курсу «Product SEO» в Projector:

  • чим SEOшнікі можуть допомогти маркетологам?
  • які дані можна використовувати і як?
  • які сервіси будуть корисні маркетологам.

Аліна Бокова — Маркетинг-аналітика inside

Занурення у світ маркетинг-аналітики разом із Аліною Боковою, head of Marketing Analytics у «Внутри EVO»:

  • RFM та Retention: над чим працюють маркетологи;
  • ROMI: складності для офф-лайн каналів;
  • конкурс прогнозистів і тренди. Планування доходів і витрат — справа невдячна, але без неї ніяк.

Руслан Назаренко — Як побудувати User Journey Map

Як правильно побудувати воронку продажів і втричі знизити САС. Досвідом ділиться Руслан Назаренко, marketing mentor в Google Launchpad, Brand Ambassador у Branch і засновник Quokka.io. На лекції розібрали:

  • який підхід для створення воронки вибрати;
  • як перейти на повний marketing automation;
  • кейс: як ми знизили САС втричі

Ярослав Ведмідь — ​Нові 4P або strategical digital marketing

Ярослав Ведмідь, СЕО в Postmen, пояснює на пальцях, що таке цифровий маркетинг та чим він відрізняється від традиційного. Детальніше в лекції про:

Product:

— Аналогові продукти — стара добра ложка;
— Нові продукти: від firm-created до co-created;
— Sprint loop — циклічне оновлення;
— Цифрові продукти – нульова вартість копії;
— #Print&Go–3D-прнтинг — оцифрована нирка, дім, кроссівок — в будь-якій точці світу;
— Concept is a product itself — LILY drone case.

Placement:

— Аналогові торговельні мережі — від «лану до столу»;
— Retail — зайва ланка — China case;
— Дистрибуція онлайн — сайти та dot.comи:
— Маркетплейси;
— Subscription is great again;
— mCommerce — Mobile means where you are;
— Стара логістика/нова логістика.

Роман Рубан — Налаштування рекламної кампанії в Facebook

Що може бути гіршим за відсутність рекламної кампанії у FB? Тільки неправильно налаштована кампанія. Щоб не припуститися такої помилки і навчитись оцінювати роботу свого digital-маркетолога, слухайте лекцію від Романа Рубана, власника LeoDigital та засновник Samokat:

«У сучасному столітті діджитал-маркетингу, якщо у вас немає рекламної кампанії в Facebook, це означає, що ви втрачаєте можливість заволодіти увагою потенційного покупця і не враховуєте цей потенціал для вашого бізнесу. Однак, якщо все розробити і налаштувати з невірним курсом, ефект буде куди більш згубний, ніж якщо рекламні кампанії не проводити зовсім. Як налаштувати і виявити завдання і цілі, як не упустити можливості і виявляти коректність виконання кампаній, як навчитися ставити цілі та контролювати свого Digital-маркетолога, ви і дізнаєтеся на цій лекції».

Володимир Соболєв — Маркетинг для 20 000 000 клієнтів

Навіщо збирати великі дані та як вимірювати ефективність рекламних кампаній. Розповідає Володимир Соболєв, керівник digital-маркетингу в ПриватБанк:

«Поговоримо про те, який шлях пройшли маркетингові комунікації. Як діджитал змінює обличчя сучасного маркетингу. Обговоримо, в чому різниця між мультиканальним та омніканальним маркетингом. Подивимося, як збір великих даних допомагає зробити маркетинг якісніше. На прикладі ПриватБанк розберемо ряд кейсів вимірювання ефективності рекламних кампаній, в тому числі»

Share
Написати коментар
loading...