Реклама

🏋️‍♂️ Мережа фітнес-студій hiitworks відкриває дві нові локації в центрі Києва

Čytaty latynkoju
🏋️‍♂️  Мережа фітнес-студій hiitworks відкриває дві нові локації в центрі Києва
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🏋️‍♂️ Мережа фітнес-студій hiitworks відкриває дві нові локації в центрі Києва
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

«Саме час приводити тіло та емоційний стан до ладу», — вважають у hiitworks. Восени мережа розшириться до 10 локацій — нові студії відкриються на Саксаганського та Печерську. Зараз можна придбати абонементи зі знижками та до відкриття безкоштовно займатися в будь-якій з 8 студій hiitworks.

Адаптувати тренування під будь-який графік

У hiitworks прагнуть зруйнувати стереотипи про те, що тренування мають бути тривалими та виснажливими. hiitові заняття короткі, але ефективні, та можуть підлаштуватися навіть під щільний графік.

«Усі наші студії розташовуються так, щоб легко було дістатися до або після роботи. Нові локації в центрі підтверджують це правило. Поки ми облаштовуємо приміщення і проводимо підготовку тренерів, за акційним абонементом можна вже почати займатися.  — коментують у hiitworks. — До запуску нових локацій він відкриває двері для безкоштовного відвідування тренувань у будь-якій зі студій hiitworks на правому або лівому березі».

Заняття в усіх студіях проходять з ранку до вечора та тривають 45 хвилин. Кожна хвилина прорахована за таймером, аби дати потрібне навантаження, але не знесилювати організм надмірним стресом. Відвідувачі встигають потренуватися навіть під час обідньої перерви та зазначають, що продуктивність на роботі після заняття підвищується.

Фокус на турботу про себе

Кожен абонемент включає фітнес-тестування та вступне заняття. На персональній зустрічі тренер вимірює усі показники та рекомендує тренування, які дадуть найкращий результат і не травмують.

Заняття проходять у невеликих групах, де тренер контролює техніку вправ і адаптує навантаження до рівня кожного. Замість «сидячих» тренажерів використовують різноманітне обладнання: петлі TRX, мапи рухів Procedos, гирі, гантелі, бокси для стрибків і працюють із вагою власного тіла. Кожне заняття спрямоване на певну мету — зміцнити м’язи, покращити роботу серцево-судинної системи, вирівняти поставу чи відновитися після активних вправ та отримати антистресовий ефект.

У студіях допомагають зробити тренування приємною звичкою, що приведе до ладу як тіло, так і емоційний стан. Спробувати hiitові тренування майже за пів ціни можна вже зараз.

Студія hiitworks Печерськ буде знаходитися за адресою вул. Рибальська, 13 поряд зі станціями метро «Печерська», «Кловська» та «Арсенальна», hiitworks Саксаганського – вул. Саксаганського 68/21 поряд з метро «Університет» і «Площа Українських Героїв» (кол. Льва Толстого)

Записатися на пробне тренування

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...