Реклама

🌆 5 чуттів Києва: як ми відчуваємо місто крізь зір, слух, запах, смак та дотик

Čytaty latynkoju
🌆 5 чуттів Києва: як ми відчуваємо місто крізь зір, слух, запах, смак та дотик
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🌆 5 чуттів Києва: як ми відчуваємо місто крізь зір, слух, запах, смак та дотик
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На правах реклами бренду VELO.
18+ Цей продукт містить нікотин та викликає залежність.
Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Київ — це драйв та енергія, які допомагають жити на повну без пауз та перерв попри навколишні обставини. За останній рік ми згадували місто у різних ситуаціях, але мріяли завжди про одне — побачити наш Київ з його неповторними звуками рейвів та фестивалів, запахами тюльпанів на Майдані та гастрономічними смаками. На щастя, цього літа місто відроджується та наповнюється багатьма звичними речами.

Разом з брендом VELO ми пропонуємо відшукати п’ять чуттів Києва: як ми його бачимо і чуємо, які аромати одразу нагадують про місто, страви, що треба скуштувати у столиці, та повз що не можна пройти, не доторкнувшись.

СЛУХ

Сила Києва у тому, що він дозволяє усім бути різними, тому ми впевнені, що для кожного місто асоціюється з власним плейлистом чи добіркою пам’ятних звуків.

Для нас Київ — це голоси людей. Гучний гомін від обговорення шалених ідей створення нових бізнесів чи соціальних проєктів у кав’ярнях на Подолі чи Золотих. Сміх молоді на Контрактовій площі під вічні «Спи собі сама» Скрябіна чи «Вона сидітиме сумна» від гурту «Плач Єремії» від вуличних музикантів. Захоплений гомін іноземців на екскурсіях містом.

А ще багато музики щоліта: від міських фестивалів до вуличних концертів та «квартирників».

Наприклад, разом з друзями можна відправитися на джазовий концерт у Ботанічний Сад, де чарівну музику доповнять шум дощу чи шелест вітру, а звук саксофонів зіллється зі співом пташок. Затишний світ від гірлянд, саундтреки з улюблених фільмів та сила людей поруч перетворюються на потужний заряд енергії на кілька тижнів.

І звичайно, куди ж без плейлиста з українською музикою, під який ви зможете провести це драйвове літо. Ми зібрали українських артистів, треки яких за минулий рік найбільше розтопили наше серце. Окремо поділимося альбомом Kyiv Eternal, у якому композитор Heinali поєднав звуки Києва зі своїми електронними композиціями.

Обирай улюблений трек та запалюй під нього разом з VELO BERRY FROST формату MINI або X-STRONG. Твої руки будуть вільні для танців, просто розмісти пауч між верхньою губою та яснами збоку.

Паучі VELO допоможуть вживати нікотин без неприємного запаху* у будь-якому місці: від фестивалів до «квартирників».

*Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.

18+ Цей продукт містить нікотин та викликає залежність.
Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

ЗАПАХ

Для когось Київ назавжди залишиться у пам’яті завдяки запаху каштанів та бузку, хтось одразу згадає у розмові випічку у «Ярославі», а деякі проведуть паралель з кавою. Ми хочемо зосередитися на інших асоціаціях, бо для нас місто — це насамперед неповторна природа з численними парками, луками та величним Дніпром.

Той момент, коли вітер та бризки води в обличчя позбавляють тебе пекучого сонця та задухи й дозволяють вдихнути літо на повні груди. Найкраще це можна відчути під час водних активностей.

Зокрема, ти можеш спробувати вейксерфінг чи сап-серфінг, потім переключитися на флайборд або греблю на драгонботі. Усі з них є своєрідним міксом активного відпочинку. Тож ти отримаєш нереальну суміш свободи та насолоди. До того ж завжди є сплав річкою, де природа навколо буяє луговою рослинністю.

Ще одна можливість відчути природу — відправитися до парків. Звичайно, хтось полюбляє просто піші прогулянки, але це не про нас. Можна спуститися на тролеях над річкою або поїздити на квадроциклі луками на природі з крутими спусками та підйомами.

Найбільш відважні можуть також стати дигерами та відправитися блукати тунелями з підземними річками, колекторами, дренажними системами міста та дізнатися всі потойбіччя міста з його середини.

Під час такого насиченого літнього вікенду не забудь взяти з собою VELO ICE COOL X-STRONG, які не мають жодного запаху* та дають змогу повнолітнім споживачам нікотину позбавитися від сигаретного диму*.

Розмісти пауч між верхньою губою та яснами збоку і продовжуй займатись своїми справами.

*Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність.

18+ Цей продукт містить нікотин та викликає залежність.
Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

ДОТИК

Київ — це про багатогодинні прогулянки містом, під час яких ти торкнешся листочка на дереві, пригорнеш до себе гілку бузку, щоб відчути аромат, або тобі звалиться на голову колючий каштан. Окремим пунктом під час бродіння містом постали бронзові мініскульптурки серії «Шукай», які розповідають історію міста, а ще до них просто цікаво доторкнутися та вивчити форму паляниці, цукрового бурячка чи навіть київської складанки.

Для нас Київ — це також бруківка Андріївського узвозу, яку ти відчуваєш кожною частиною тіла, особливо якщо спускаєшся нею на електросамокаті. Це Поштова площа з мозаїками Київського річкового вокзалу, звідки відкривається чудовий краєвид на Дніпро, до хвиль якого так і хочеться спуститися та доторкнутися.

Хто хоче перепочити від асфальту, може спробувати бездоріжжя Києва з користю. Наприклад, ендуро — це вид їзди бездоріжжям. Спочатку вам проведуть інструктаж, а потім ви зможете проїхатися спеціальною трасою з перешкодами в лісовій місцевості.

ЗІР

Щоб добре відпочивати, треба наполегливо працювати. Для багатьох до речі Київ візуально асоціюється саме з робочими буднями: скляні бізнес-центри, ревіння двигунів дорогою на роботу, люди, які поспішають на зустрічі та встигнути до дедлайну, а також обідні перерви на свіжому повітрі.

Звичайно, у кожного перед очима з’являється власна картинка заклопотаного Києва, але ми одразу уявляємо шумні та гомінливі коворкінги, між поверхами яких постійно переміщуються працівники, а кавова машина не припиняє працювати ні на секунду. Часом важко забронювати слот у переговорках, адже всім терміново треба зв’язатися з клієнтами чи міжнародними партнерами. У рідкісні хвилини перепочинку люди з різних компаній збираються разом на кухні чи в ігрових кімнатах, де за хвилинними розмовами народжуються нові знайомства та, звичайно, ідеї співпраці. Куди ж без цього?

Тим, кому не подобаються коворкінги, зосереджуються у кав’ярнях, де можна випити матчу чи колд-брю, зустрітися на зустріч, смачно пообідати, а ще побачити купу спільних знайомих, адже Київ — велике місто, але всі один одного знають, якщо не особисто, то за аватарами у соціальних мережах.

Поспішаючи з однієї локації на іншу, наш погляд обов’язково зупиниться на зніманнях нового документального фільму, кліпу чи журналістського сюжету, адже останні роки Київ залишається одним з центрів креативної індустрії Європи. Тож не дивуйтеся, коли бачите кольорові будинки у рекламі Apple, а корпус КНУ у кліпі Florence and The Machine.

Ввечері після насиченого дня кияни відправляються не тільки додому, а ще на офлайн-нетворкінги, бо людям потрібні люди і спілкування. Додайте до цього ще отримання потрібних контактів та обговорення цікавих для вас тем.

Щоб усе встигати у Києві та не проґавити важливе, варто економити час в усіх ситуаціях. Зокрема, замість традиційного споживання нікотину використовувати нікотинові паучі VELO FREEZE X-STRONG.

Особливо цінно, що паучі не мають запаху*, тож ти можеш використовувати їх під час ділових зустрічей та на переговорах — насичення нікотином відбудеться швидко і ніщо не відволікатиме тебе від справ.

*Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.

18+ Цей продукт містить нікотин та викликає залежність.
Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

СМАК

Київ — це мекка гастрономічного світу, де можна знайти страви на всі смаки: від сет-меню з чорною тріскою до фалафеля та перепічки.

Якщо в один з вихідних ти захочеш перепочити від активного та драйвового проведення часу, то пропонуємо влаштувати гастрономічний туризм столицею України. Зокрема, точно радимо завітати в ось ці місця:

  • fine dining в Mirali та Chef’s Table
  • маркети їжі: Kyiv food market, Garage, Circle
  • бджоли у «100 років тому вперед»
  • смажені цвіркуни та личинки зофобаса у «Китайський привіт»
  • салат з Медузи в BAO
  • вулична їжа: київська перепічка, шаурма на Бесарабці, чебуреки «Софра»

У випадку, якщо бажаєш виїхати за межі міста, то ми теж маємо, що запропонувати в області. Наприклад, відправся до равликової ферми, виноробню чи пекарню «Витач» та насолоджуйся перетином історії та природи.

VELO — інноваційний нікотиновмісний продукт для споживання шляхом розміщення між верхньою губою та яснами.

Унікальна запатентована формула забезпечує тривале нікотинове насичення без тютюну та неприємного запаху*. З VELO ти можеш вибирати не тільки смаки, а й рівні міцності. Якщо ти тільки знайомишся з нікотиновими паучами, обирай формат MINI. Для більш досвідчених користувачів – міцність Strong та X-Strong.

*Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність.

18+ Цей продукт містить нікотин та викликає залежність.
Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...