Реклама

🧦 В Житомирі зносять фабрику, де 80 років виробляли шкарпетки. Тут побудують «Епіцентр»

В Житомирі на Богунії зносять приміщення, де більше ніж 80 років виготовляли житомирські шкарпетки. Тепер тут буде ТЦ Епіцентр.
Čytaty latynkoju
🧦 В Житомирі зносять фабрику, де 80 років виробляли шкарпетки. Тут побудують «Епіцентр»
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🧦 В Житомирі зносять фабрику, де 80 років виробляли шкарпетки. Тут побудують «Епіцентр»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В Житомирі на Богунії зносять приміщення, де більше ніж 80 років виготовляли житомирські шкарпетки. Тепер тут буде ТЦ Епіцентр.

У Житомирі на території відомої Панчішної фабрики планується будівництво торговельного комплексу «Епіцентр». Про це стало відомо з оголошення, що було розміщене 8 листопада на сайті міськради.

«Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо розроблення проєкту містобудівної документації: «Детальний план території для розміщення будівель торгівлі (торговельного комплексу) в межах вулиці Богунська та проспект Миру в м. Житомирі», — йдеться на сайті мерії.

Замовник розроблення детального плану території – ТОВ «Епіцентр К».

Гіпермаркет мають намір звести на земельній ділянці площею 7,3 га. Його площа складе близько 17 тис. кв. м. Проєктом передбачена парковка на 760 місць.

Письмові пропозиції або ж зауваження містяни можуть подати до 8 грудня замовнику ДПТ Департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради на адресу: 10031, м. Житомир, вул. Покровська, 6 та на електронну адресу: [email protected].

Громадські слухання відбудуться 8 грудня о 11:00 в Департаменті містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради (вул. Покровська, 6, 2-й поверх).

Передісторія

У березні 2021 року стало відомо, що Панчішну фабрику продають через високі відсотки за іпотекою та збитки. У жовтні 2021 спецтехніка почала зносити виробничі приміщення підприємства.

За непідтвердженими даними, Панчішна фабрика продовжить випускати продукцію. У мережі ходять чутки про те, що обладнання перевезли до приміщень колишньої музичної фабрики.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...