Реклама

🍁 Осінь на ВДНГ: добірка світлин

Показуємо як зараз виглядає найбільший парк Києва
Čytaty latynkoju
🍁 Осінь на ВДНГ: добірка світлин
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🍁 Осінь на ВДНГ: добірка світлин
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Показуємо як зараз виглядає найбільший парк Києва

Осінь — наймальовничіша пора у Києві. Завдяки кольорам та опалому листю парки та алеї столиці перетворюються на природні фотозони. Показуємо як виглядає зараз Національний комплекс «Експоцентр України» та розповідаємо де шукати натхнення на осінньому ВДНГ.

Оранжерея

Головний insta-плейс ВДНГ можна знайти праворуч від головної алеї. І хоча зараз Оранжерея закрита через проведення робіт з її реставрації, фасад будівлі також вражає. Кожен куточок цього місця — ідеальний фон для осінньої фотографії.

Пікнік-сад

Знаменитий «блакитний будиночок» ВДНГ одягнувся в осіннє вбрання ще на початку сезону. А от яблуневий сад жовтів трохи повільніше. Утім прямо зараз тут можна випити гарячого чаю, насолоджуючись осіннім пейзажем й зафіксувати момент у своєму instagram на згадку про теплі осінні дні.

фото www.instagram.com/annaholych/

фото www.instagram.com/annaholych/

Фото: www.instagram.com/archiemyname/

Фото: www.instagram.com/archiemyname/

 

Урбан-парк ВДНГ 

В урбан-парку завжди є що сфотографувати, адже круті трюки на скейтах, самокатах та велосипедах тут виконується щоденно. Проте лише зараз тлом для екстриму слугує сама природа, від чого фотокартки стають ще більш видовищними.

Алеї 

Завдяки великій кількості дерев та жовтому листю навіть алеї Експоцентру перетворилися на осінній insta-плейс. А якщо підгадати із сонцем, тут можна зробити не лише гарні фото на загальному плані, а й непоганий осінній портрет.

Пам’ятник лисицям 

Нещодавно відреставрований пам’ятник лисицям, що знаходиться у лісовій зоні ВДНГ, несподівано також перетворися на фотозону для …. песиків! Схоже чотирилапим дійсно подобається позувати разом з тваринками, адже у мережі вже запустився цілий фотофлешмоб.

Фото: www.instagram.com/good_girl_aya/

Фото: www.instagram.com/good_girl_aya/

Фото: www.instagram.com/annatatuaj

Фото: www.instagram.com/annatatuaj

 

Фото: Вася Осадчий. Більше: www.instagram.com/vdngkyiv/

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...