Реклама

♻️ В Індонезії створили музей пластику — його створили з пластику зібраного з водоймищ

Čytaty latynkoju
♻️ В Індонезії створили музей пластику — його створили з пластику зібраного з водоймищ
  1. Головна
  2. Місто
  3. ♻️ В Індонезії створили музей пластику — його створили з пластику зібраного з водоймищ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У місті Гресік, що у провінції Східна Ява в Індонезії, відрили музей, присвячений пластику. Сам музей створили з більш ніж 10 тисяч пляшок, пакетів та іншого сміття та залишків з пластику, які зібрали у водоймищах. Про це передає Reuters.

Як зазначив засновник музею Пригі Арісанді, він хоче показати людям, які наслідки для навколишнього середовища може принести одноразовий пластик та чому від нього треба відмовитись:

Ми повинні припинити споживання одноразового пластику, тому що він забруднить наш океан, який також є нашим джерелом їжі

Аби побудувати цілий музей пластик збирали протягом трьох місяців — у деяких місцях постійно з’являвся «новий матеріал» для будівництва. У центрі самого музею стоїть статуя богині життя та процвітання Деві Шрі. Деякі деталі вбрання самої богині зробили із залишків пластику — спідницю та інші аксесуари.

Засновник Музею пластику

Читайте також: 🔥 Культурна апропріація: повага до традиції чи обмеження культурного обміну?

За словами Пригі Арісанді проблема забруднення пластиком є особливо відчутною у Індонезії — ця країна на другому місці у світі після Китаю за рівнем забруднення на узбережжях та водоймах.

У Індонезії вже намагались врегулювати використання одноразового пластику та пакування, але наразі суттєвих результатів досі немає.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...