Реклама

🤪 На Comic Con Ukraine виступить гурт, що записав саундтрек до гри Відьмак

Čytaty latynkoju
en.wikipedia.org
🤪 На Comic Con Ukraine виступить гурт, що записав саундтрек до гри Відьмак
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🤪 На Comic Con Ukraine виступить гурт, що записав саундтрек до гри Відьмак
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Percival Schuttenbach — це польский фолк-метал гурт, який відомий завдяки своєму саундтреку до гри The Witcher 3: Wild Hunt. Гурт заснували у 1999 році в Любліні. Самі музиканти називають свій стиль «новою хвилею польського геві-фольку».

У гурту є три альбоми, присвячені західним, південним та східним слов’янам. На платівці з піснями східних слов’ян є й кілька українських пісень. Наприклад, «Зозуля».

Гурт виступить 4 вересня на фестивалі Comic Con Ukraine. Percival Schuttenbach зіграють саундтрек з «Відьмака» та виконають пісні з власних альбомів.

Звуки їхньої ліри, флейти, глибоких ударних та безлічі етнічних інструментів пробудять вашого внутрішнього Відьмака. Мелодії, що кличуть до гостріння мечів і готування еліксирів, нагадають про радісні й лихі пригоди Ґеральта з Рівії. Їхні народні співи з перших нот змусять вашу шкіру покритися мурашками, а розум віднесуть до туманних земель Велену — і ось ви вже скачете верхи на Плітці назустріч небезпечному чудовиську, що принесе вам добрячу купу золотих монет

Опис виступу гурту на Comic Con Ukraine

Придбати квитки на Comic Con Ukraine 2021 можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...