Реклама

💃🏼 На День Києва у «Куренях» відбудеться новий фестиваль

29 та 30 травня на території ресторану «Курені» відбудеться фестиваль до Дня Києва.
Čytaty latynkoju
💃🏼 На День Києва у «Куренях» відбудеться новий фестиваль
  1. Головна
  2. Місто
  3. 💃🏼 На День Києва у «Куренях» відбудеться новий фестиваль
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
29 та 30 травня на території ресторану «Курені» відбудеться фестиваль до Дня Києва.

KURENI CITY PICNIC 2021

«Курені» — це один з найстаріших ресторанів міста й саме тут відбудеться новий фестиваль до Дня Києва. На KURENI CITY PICNIC 2021 об’єднають музикантів з різних куточків світу, арт-проєкти, культурні події та багато інших речей.

На території облаштують дві сцени, кілька фудкортів і барів, велопарковку, дитячий майданчик, пункти зарядки гаджетів, зони для відпочинку і вільного користування.

На заході виступлять: Afriquoi (UK), Gaye Su Akyol (TR), Луна, Our Atlantic, Blooms Corda, Denys Dudko Quintet, Dennis Adu Big Band, The Castle, krapka, KOMA, Аппекс, Sophictication, Nekiy Niko, Jackmaster (UK), Atrem Titeev, Super DJ Mavr, Philipp Markovich, Karine, Shakolin, Miura b2b Ksenia Palfy.

Окрім концертів, у програмі фестивалю вініловий маркет, маркет художників, квітковий ярмарок, зона для пікніка та багато іншого.

Якби ви зараз потрапили до найстарішого (та незабаром найсучаснішого) українського ресторану Києва — «Курені», — ви б точно не повірили, що за два з половиною тижні тут можна провести якусь велику подію. Адже тут усе розкурочено, розібрано та розпорошено — триває велика реновація. Нам і самим важко у це повірити, проте дозвольте оголосити KURENI CITY PICNIC — фестиваль, що об'єднує за частуваннями музикантів із різних світів та країн, культурні події та друзів на зеленому пагорбі у День Києва

Організатори фестивалю

Вартість квитків на фестиваль стартує від 650₴, придбати їх та дізнатись більше про захід можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...