Реклама

🔨 Укрзалізниця планує відремонтувати 83 мости в Україні

Планують ремонтувати залізничні та пішоходні мости.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🔨 Укрзалізниця планує відремонтувати 83 мости в Україні
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🔨 Укрзалізниця планує відремонтувати 83 мости в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Планують ремонтувати залізничні та пішоходні мости.

Мости в Україні

Як передає Mintrans, Укрзалізниця планує відремонтувати 71 залізничних та ще 12 пішохідних мостів. Очікується, що ремонтні роботи розпочнуться вже цього року.

У компанії повідомили, що в першу чергу відремонтують мости на Донецькій, Придніпровській, Львівській та Південно-Західній залізницях — це найважливіші інфраструктурні точки, які потребують відновлення.

Мости в Україні

Мости в Україні оновлювали й протягом минулого року. Тоді Укрзалізниця відремонтувала 61 міст, з яких 53 залізничні та вісім пішохідні. Всі мости перебували у дефектному стані та потребували оновлення, передусім для створення безпечних умов руху поїздів та перетину залізничних колій пішоходами.

Крім того, вже скоро в Україні почнуть будувати дорогу з Києва до Кишинева.

Дорога двох столиць

Укравтодор оголосив? Укравтодор побудує дорогу з Києва до Кишинева про перший тендер для будівництва дороги Київ-Кишинів, про будівництво якої домовились президент України Володимир Зеленський та президентка Молдови Майя Санду.

Читайте також: 🚶🏼‍♂️ Урбаністика: 50 причин, чому в місті має бути більше пішохідних вулиць

Наразі планують побудувати міст через річку Дністер, де проходитиме українсько-молдовський державному кордон.

Крім того, у рамках будівництва нової дороги планують оновити дорожні ділянки доріг М-21 Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський та Р-08 Немирів — Ямпіль.

Мости в Україні

Як зазначив голова Укравтодору Олександр Кубраков, вже стартує процес створення оновленої дороги з Києва До Кишинева.

Закупівля ТЕО («техніко-економічного обґрунтування» — прим. редакції) — це перший крок. Паралельно з цим готуємося до оновлення 137,5 км маршруту — йдеться про найбільш проблемні для проїзду ділянки. Тобто вже до кінця року шлях до кордону планується зробити комфортним для проїзду

Олександр Кубраков, Голова Укравтодору

Маршрут проходитиме через Київську, Житомирську та Вінницьку області. Очікується, що нова дорога дозволить долати відстань поміж столицями приблизно за п’ять годин. Варто зазначити, що нова дорога проходитиме в обхід невизнаної Придністровської республіки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...