Реклама

🎫 Владислав Криклій: SmartTicket запустять у Києві протягом вересня

Наразі вже розпочались перші тести.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🎫 Владислав Криклій: SmartTicket запустять у Києві протягом вересня
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🎫 Владислав Криклій: SmartTicket запустять у Києві протягом вересня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі вже розпочались перші тести.

SmartTicket у Києві

Як повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій під час тестування SmartTicket, що вже у вересні цього року можна буде придбати єдиний електронний квиток для поїздів далекого спрямування та метро у Києві.

Керівник Галузевого центру цифровізації та кібербезпеки Володимир Набоков зазначив, що наразі система працює в тестовому режимі. Також для її розвитку наразі ведуть перемовини з іншими перевізниками — SkyUp та Gunsel.

Окрім того, планують розробити спеціальний мобільний застосунок та інтелектуальний пошук у системі.

Стартуємо цієї осені з довгоочікуваною ініціативою для багатьох українців – SmartTicket. Для початку на першому етапі цей квиток буде доступний для поїздів внутрішнього сполучення далекого слідування та міського е-квитка у Києві. У майбутньому ми прагнемо, щоб всі види транспорту – поїзди, автобуси, літаки та громадський транспорт були пов’язані єдиним е-квитком. Це зручність для пасажирів та значна економія часу. І для сучасного світу це вже давно буденність. Радий, що Україна теж долучилася до цього процесу.

Владислав Криклій, Міністр інфраструктури України

Придбати єдиний електронний квиток можна буде на порталі e-transport.gov.ua та на SmartTicket.gov.ua.

Квиток буде доступний одразу для чотирьох видів транспорту — метро та поїзд або ж на поїзд та літак. SmartTicket буде зчитуватися за допомогою QR-коду на мобільному пристрої контролера.

Також Владислав Криклій повідомив, що єдиний електронний квиток можуть запустити і в інших містах України — Маріуполі, Харкові та Львові.

Раніше ми вже писали? Google Maps показуватиме сигнали світлофора на дорогах — перші тести, як Google Maps показуватиме сигнали світлофора на дорогах — перші тести.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...