Реклама

🚆 Як «Укрзалізниця» вирішить проблему з інтернетом в «Інтерсіті»

Повідомляється про дві можливі практики впровадження інтернету в «Інтерсіті»: об'єднувати трафік всіх мобільних операторів або будувати мережі вздовж доріг.
Čytaty latynkoju
🚆 Як «Укрзалізниця» вирішить проблему з інтернетом в «Інтерсіті»
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🚆 Як «Укрзалізниця» вирішить проблему з інтернетом в «Інтерсіті»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Повідомляється про дві можливі практики впровадження інтернету в «Інтерсіті»: об'єднувати трафік всіх мобільних операторів або будувати мережі вздовж доріг.

«Укрзалізниця» прагне найближчим часом вирішити проблему з доступом до інтернету у поїздах «Інтерсіті».

Про це пише Ліга.tech.

Що відомо

«Укрзалізниця» обіцяє вирішити проблему з інтернетом в «Інтерсіті». У перші роки у швидкісних поїздах він працював погано, а наразі взагалі перестав. Раніше «Укрзалізниця» працювала з «Інтертелеком». Цей оператор використовує застарілу технологію CDMA, але у нього одне з найширших покриттів мережі в країні.

У лютому термін договору з «Інтертелеком» закінчився, а тому «Укрзалізниця» шукає йому заміну. Питанням впровадження інтернету займається керівник пасажирського напрямку компанії Марчін Целеевскій. Раніше саме він вирішив цю проблему у швидкісних поїздах в Польщі.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---Інтер сіті---#---Інтерсіті' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-1042:9' srcset=Інтерсіті” width=”1095″ height=”730″>

Які існують способи вирішення

Ліга.tech повідомляє про дві можливі практики впровадження інтернету в поїздах: об’єднувати трафік всіх мобільних операторів або будувати мережі вздовж доріг.

Мініч навела приклад Франції, де повноцінне інтернет-покриття в поїздах з’явилося в 2016-2017 роках. «Укрзалізниця» веде переговори з мобільними операторами та розглядає різні варіанти співпраці. Але поки у жодного з них немає повноцінного покриття за маршрутами поїздів.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---Інтер сіті---#---Інтерсіті' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-1727:9' srcset=Інтерсіті” width=”1600″ height=”900″>

Мобільним операторам невигідно будувати окрему мережу, а «Укрзалізниця» не може допомогти їм фінансово.

Ще один варіант – супутниковий інтернет. В Україні є тільки один постачальник цієї послуги «Датагруп». «Укрзалізниця» вже веде з ним переговори та навіть анонсувала тестування супутникового інтернету на всіх маршрутах.

Коли саме з’явиться інтернет в «Інтерсіті» поки невідомо.

Читайте також про те, як працюватиме? Як працюватиме автофіксація штрафів в Києві автофіксація штрафів в Києві.

Share
Написати коментар
loading...