Реклама

🍿 Кінотеатр «Київ»: коли розпочне роботу, які фільми показуватимуть та що буде з цінами

Розпочалася робота над проєктуванням щодо оновлення кінотеатру. Також новий орендар запевняє, що кінотеатр «Київ» залишиться у звичній ціновій політиці та продовжуватиме показувати фестивальне кіно.
Čytaty latynkoju
Андрій Баштовий
🍿 Кінотеатр «Київ»: коли розпочне роботу, які фільми показуватимуть та що буде з цінами
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🍿 Кінотеатр «Київ»: коли розпочне роботу, які фільми показуватимуть та що буде з цінами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Розпочалася робота над проєктуванням щодо оновлення кінотеатру. Також новий орендар запевняє, що кінотеатр «Київ» залишиться у звичній ціновій політиці та продовжуватиме показувати фестивальне кіно.

Новий орендар кінотеатру «Київ» ТОВ «Сінема Сіті» та балансоутримувач «Київкінофільм» розповіли деталі про інвентаризацію, яка відбувалася у червні, та подальші плани розвитку кінотеатру.

Про це повідомляється на сторінці ГО «Об’єднання культурної охорони» у Facebook.

? Про кінотеатр «Київ»

Уперше з 2008 року, коли будівля отримала статус пам’ятки архітектури місцевого значення, укладено охоронний договір.

«Київкінофільм» також повідомляє, що «Сінема Центр» провів генеральне прибирання цокольного приміщення, коридорів і підвалів та розблокував евакуаційний вихід.

Андрій Баштовий

? Інвентаризація у червні

Організації, які протягом червня-липня 2019 року, звернулися до «Київкінофільм» одержали своє майно, документи та особисті речі, що зберігалися у приміщеннях кінотеатру.

Решту майна передали на зберігання «Сінема Центр». Власники майна зможуть його отримати, якщо підтвердять документами свої речові права.

❓ Які плани розвитку кінотеатру

«Сінема Центр» зацікавлений відкрити кінотеатр «Київ» якнайшвидше. Обіцяють діяти виключно в рамках закону та дотримуватися тих норм, які є обов’язковими при роботі з пам’яткою архітектури та історії.

Вже розпочалося проєктування, яке складається з трьох стадій: ескізний проєкт, проєкт та підготовка робочої документації. До проєктування залучили сім’ю Олексія Тація (автора початкового проекту кінотеатру «Київ»). Його онука Людмила Каминіна – архітекторка, з нею постійно проводять консультації фахівці, які працюють над оновленням кінотеатру.

Ілюстрації оригінального проекту від родини архітектора.

Як тільки всі необхідні стадії узгоджень будуть пройдені, проєкт оновленого кінотеатру «Київ» буде оприлюднений.

Коли розпочне роботу кінотеатр «Київ», ще не відомо.

?️ Які фільми показуватимуть

Читайте також: 🍿 Тест: 33 кращих фільми десятиліття — які з них ви бачили?

Кінотеатр «Київ» буде продовжувати показувати українське національне кіно. Його назвали пріоритетом та обіцяють підтримувати. Демонструватимуть українські релізи та проводитимуть прем’єри, прес-покази і творчі зустрічі з глядачами.

Арт-хаусне, авторське, документальне та освітнє кіно обіцяють залишати у репертуарі і продовжувати працювати з усіма дистриб’юторськими компаніями, які представляють фільми такого формату на українському ринку.

Не відмовлятимуться від показу «якісного американського і європейського продукту». Вважають, що кінотеатр «Київ» повинен пропонувати своєму глядачеві картини, розраховані на широкий прокат.

Олекса-Київ

?️ Як щодо фестивалів

Кінотеатр «Київ» залишиться фестивальним центром. Новий орендар обіцяє зберегти усі фестивалі, які раніше проводилися. Пишуть, що провели ряд зустрічей і переговорів з оргкомітетами фестивалів, а також підготували звернення у посольства різних країн із запевненням про готовність співпрацювати з будь-якими культурними ініціативами їхніх країн в галузі кіно.

? Які будуть ціни на сеанси

Кінотеатр «Київ» залишиться у звичній ціновій ніші – 80-150 грн за 1 квиток на 1 сеанс.

Вартість фестивальних квитків буде обговорюватися з організаторами індивідуально. Деякі фестивалі отримують на своє проведення спеціальні бюджети (наприклад, від посольств – на фестивалі національного кіно певних країн), у такому разі може бути заявлена зовсім маленька вартість відвідування фестивалю, а подекуди навіть і з можливістю безоплатного відвідування.

Читайте також про те, коли відкриють? Коли відкриють торговий центр River Mall з інклюзивним кінотеатром торговий центр River Mall з інклюзивним кінотеатром.

Share
Написати коментар
loading...