Реклама

🍿 Що подивитися у жовтні? Прем’єри, які варті уваги

Čytaty latynkoju
🍿 Що подивитися у жовтні? Прем’єри, які варті уваги
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🍿 Що подивитися у жовтні? Прем’єри, які варті уваги
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Завершився перший місяць осені, який загалом був своєрідним перепочинком після літнього сезону. Наразі ж на нас очікує жовтень, який мав пройти під стягом Гелловіну та великої кількості горорів, однак на нас очікує доволі різноманітна підбірка фільмів та серіалів.

У жовтні ми нарешті отримаємо довгоочікуваний сиквел «Джокера», завершення «Венома» з Томом Гарді, чергову екранізацію роману Стівена Кінга.

Водночас серіальний жовтень видасться не таким жвавим, але точно припаде до вподоби фанатам відеоігор.

Фільми

«Джокер. Божевілля на двох» — 2 жовтня

Через пʼять років ми нарешті отримаємо продовження успішного «Джокера», що у 2019 році став дещо неочікуваним хітом.

Однак цього разу постає питання чи зможе Тодд Філіпс повторити свій успіх, але цього разу не лише силами Хоакіна Фенікса, а й Леді Гаги, та ще й з елементами мюзиклу.

«Салимове лігво» — 3 жовтня

Любителів горорів, а також фанатів Стівена Кінга очікує чергова екранізація одного з творів «Короля жахів», яка буде одразу доступна на HBO.

Стрічка за мотивами однойменного роману розповість нам про Бена Меєрса, письменника, який повертається до невеличкого міста Джерусалемс-Лот, де він народився. Тут він сподівається знайти натхнення для своєї нової книги. Однак у місті загадково починають зникати люди та з’ясовується, що мешкають вампіри.

«Платформа 2» — 4 жовтня

Netflix своєю чергою потішить нас продовженням свого успішного іспанського сатиричного науково-фантастичного фільму «Платформа».

Нас знову повернуть до світу «Платформи» — великої в’язниці «Центр вертикального самоуправління» у вигляді вежі. У ній утримуються різні злочинці, які на десятках поверхів розміщені по двоє, а спеціальна платформа доставляє їм їжу за щоденним розкладом.

Нова ув’язнена виступає проти неоднозначних правил розподілу їжі, установлених таємничим лідером у в’язниці з жорстокою системою вертикального розміщення камер.

«Дикий робот» — 17 жовтня

У DreamWorks нам цього місяця покажуть свій новий науково-фантастичний мультфільм за мотивами однойменної серії книг Пітера Брауна.

Епічна пригода про мандрівку робота ROZZUM 7134, скорочено «Роз», що зазнала корабельної аварії на безлюдному острові. Тепер їй доведеться пристосуватися до суворих умов навколишнього середовища, поступово налагодити стосунки з тваринами на острові та навіть замінити батьків осиротілому гусеняті.

«БожеВільні» — 17 жовтня

Нова українська стрічки режисера Дениса Тарасова буде першим ігровим кіно герої якого стикаються з «каральною психіатрією» — одним з найбільш цинічних та жорстоких  винаходів КДБ СРСР, що застосовувався до незгодних з політикою комуністичної партії.

Події стрічки розгортаються в 1970-х рр. у СРСР та розповідають нам про Андрія Довженка, який отримує клеймо «антирадянський елемент» за свою любов до західної музики.

Раніше ми уже детально розповідали про фільм.

«Веном: Останній танець» — 23 жовтня

Історія Веном з Томом Гарді підходить до свого завершення. Серія фільмів, яка загалом не хапала зірок з неба, зуміла стати касовим успіхом для Sony, яка сподівається поставити гарну крапку у цій трилогії.

Загалом цікаво як будуть розвиватися події цього фільму Гарді та Венома у «Людині-павуку: Шляху додому немає» в кіновсесвіті Marvel.

«Час жити» — 24 жовтня

Завершить жовтень напередодні Гелловіну зовсім не горор, а романтична комедія-драма з Ендрю Ґарфілдом і Флоренс Пʼю в головних ролях.

Перспективна шеф-кухарка Алмут випадково збиває машиною Тобіаса. Ця аварія кардинально змінює життя двох молодих людей, і стає початком неймовірного роману, який вкотре доводить, що кохання подекуди об’єднує абсолютно несхожих між собою людей.

Серіали

«Франшиза» — 6 жовтня

У серіальному жовтні HBO, крім продовження показу «Пінгвіна», потішить нас новим комедійним серіалом теж свого роду в супергеройській тематиці.

На нас очікує шоу про знімальну групу майбутнього фільму про супергероїв, яка намагається приборкати виробничий хаос.

Серіал слідує за командою нелюбимого фільму франшизи, яка бореться за своє місце в дикому і некерованому кінематографічному всесвіті.

Комедійний серіал проливає світло на таємний хаос всередині світу супергеройського кіно.

«Розкрадачка гробниць: Легенда Лари Крофт» – 10 жовтня

Netflix спробує нас потішити власною аніме-адаптацією ігор про Лару Крофт.

Загалом на фанатів серії ігор Tomb Rider очікує приємний сюрприз, адже аніме розпочинається після подій трилогії ігор Survivor (Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider і Shadow of the Tomb Raider). У цій пригоді Лара Крофт відправляється в погоню за китайським артефактом, який викрали з її дому.

Disclaimer — 11 жовтня

Своєю чергою Apple TV+ нам підготував серіал написаний та зрежисований Альфонсо Куароном з Кейт Бланшетт у головній ролі.

Це буде психологічний трилер, що розповідає про відому журналістку-документалістку, яка дізнається, що вона стала головною героїнею роману, який розкриває таємницю, яку вона намагалася приховати.

Відома журналістка Кетрін Рейвенскрофт (Бланшетт) побудувала свою репутацію, викриваючи проступки та злочини інших. Коли вона отримує роман від невідомого автора, то з жахом усвідомлює, що стала головною героїнею історії, яка розкриває її найтемніші таємниці.

Кетрін намагається з'ясувати справжню особистість письменника, але їй доводиться зіткнутися зі своїм минулим, перш ніж воно зруйнує як її власне життя, так і стосунки з чоловіком Робертом та їхнім сином Ніколасом.

Like a Dragon: Yakuza — 24 жовтня

Водночас фанатів серії ігор Yakuza/Like a Dragon уже в Amazon спробують потішити фанатів цієї франшизи своєю серіальною адаптацією.

Саме шоу має шість епізодів, які вийдуть у двох частинах: перша 24 жовтня, а друга 1 листопада.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...