Реклама

👀 «БожеВільні» — дивіться перший трейлер українського фільму про «каральну психіатрію» у СРСР

Čytaty latynkoju
youtube.com
👀 «БожеВільні» — дивіться перший трейлер українського фільму про «каральну психіатрію» у СРСР
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «БожеВільні» — дивіться перший трейлер українського фільму про «каральну психіатрію» у СРСР
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З нами поділилися першим трейлером нвої української стрічки режисера Дениса Тарасова — «БожеВільні». Реліз фільму має відбутися уже 17 квітня цього року та це буде перше ігрове кіно герої якого стикаються з «каральною психіатрією» — одним з найбільш цинічних та жорстоких  винаходів КДБ СРСР, що застосовувався до незгодних з політикою комуністичної партії.

Події стрічки розгортаються в 1970-х рр у СРСР та розповідають нам про Андрія Довженка, який отримує клеймо «антирадянський елемент» за свою любов до західної музики. Згідно з офіційним синопсисом стрічки:

Потрапивши в лещата жорстокої радянської системи, він з’ясовує, що більшість обвинувачених за такою ж статтею, відправляються не до в’язниці, а до психіатричних лікарень спеціального типу, отримуючи в якості приговору, вигаданий в кабінетах КДБ, діагноз «млявоплинна шизофренія».

Андрій потрапляє у справжнє пекло каральної психіатрії. Перед ним постає непростий вибір – співпрацювати з КДБ і повернутися до сім’ї  чи кинути виклик системі, ставши на шлях боротьби із нею.

Ролі у фільмі виконують Костянтин Темляк («Смак свободи», «І будуть люди»), Наталія Бабенко («Найкращі вихідні», «Пульс»), Ірма Вітовська («Мої думки тихі», «Коза ностра. Мама їде») та ін.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...