Реклама

🍿 Що подивитися у вересні? Прем’єри, які варті уваги

Čytaty latynkoju
🍿 Що подивитися у вересні? Прем’єри, які варті уваги
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🍿 Що подивитися у вересні? Прем’єри, які варті уваги
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Кіноліто завершилося, і тепер нас очікує перший місяць осені, який більшою мірою запропонує нам цікаві прем’єри фільмів з серіалами на другому плані.

Цього разу нас очікує повернення Майкла Кітона у ролі культового Бітлджюса, передісторія всесвіту «Трансформерів», а також ми зможемо самі переконатися, якою вийшла нова скандальна стрічка Френсіса Форда Копполи. Водночас серед серіалів ми отримаємо новинки від Marvel та DC.

Отже, якщо вам цікаво що нового можна буде подивитися у вересні, то ви звернулися за правильною адресою, адже ми вирішили зібрати для вас найцікавіші прем’єри місяця.

Фільми

«Бітлджюс Бітлджюс» — 5 вересня

Сиквел стрічки 1988 року від Тіма Бертона навіть своєю назвою натякає, що це вже друга частина культового комедійного горору. Цього разу у фільмі нас очікує, крім Майкла Кітона, Кетрін О’Гари з Вайноною Райдер, ще й поповнення сучасними популярними зірками, як ось Дженною Ортегою.

Бітлджюс знову тут! Після несподіваної сімейної трагедії, три покоління родини Дітц повертаються додому у Вінтер-Рівер. Життя Лідії, яку досі переслідує Бітлджюс, перевертається догори дриґом. Її бунтівна донька-підлітка Астрід знаходить на горищі таємничий макет міста і випадково відкриває портал до потойбічного світу. Проблеми назрівають в обох світах, тому це лише питання часу, коли хтось тричі вимовить ім'я Бітлджюса. Як тільки це станеться, пустотливий демон повернеться і влаштує хаос у своєму фірмовому стилі.

«Види милосердя» — 12 вересня

У вересні нарешті до українських кінотеатрів дістанеться й нова стрічка Йоргоса Лантімоса «Види милосердя» — чергова співпраця режисера з Еммою Стоун після оскароносного фільму «Бідолашні створіння».

Ця стрічка є по суті «триптихом-притчею» та розповідає три історії: про чоловіка без вибору, який намагається взяти під контроль власне життя; поліцейського, стурбованого тим, що його дружина, яка зникла в морі, повернулася і виглядає зовсім іншою людиною; і жінку, яка вирішила знайти людину з особливими здібностями, якій судилося стати непересічним духовним лідером.

«Не говори зі злом» — 12 вересня

Також цього місяця новим фільмом нас потішать й у Blumhouse. Джеймс Макевой знову повернеться до жанру психологічних трилерів.

Американська родина вирушає у розкішний заміський маєток до британської сім’ї, з якою вони подружилися під час відпустки. Проте вони навіть не підозрюють, що зовсім скоро відпочинок мрії перетвориться на справжній кошмар.

«Трансформери: Початок» — 19 вересня

Якщо ви фанат франшизи «Трансформерів», то вересень вас справді потішить, адже цього місяця вийде перший за майже 40 років повнометражний мультфільм про Трансформерів.

Сам мультфільм «Трансформери: Початок» розповість нам історію про те, як молодий Оптимус Прайм та Мегатрон перетворилися з братів по зброї на запеклих ворогів. Більше деталей можете дізнатися — за посиланням.

«Геллбой: Горбань» — 19 вересня

Вересень також поповнить франшизу «Геллбой» новим фільмом, події якого цього разу розгорнуться в 1950-х роках, коли агенту Бюро з дослідження та захисту паранормальних явищ доведеться об’єднатися з Геллбоєм, щоб перемогти Горбаня — злодія, що збирає душі для диявола.

«Мегалополіс» — 26 вересня

Ймовірно, найцікавішою може видатися прем’єра нової стрічки Френсіса Форда Копполи, яка вже зуміла отримати славу скандального проєкту, через поведінку режисера на зйомках та маркетингові ходи з фейковими відгуками.

Варто відзначити, що для самого режисера цей фільм є доволі особистим, адже працював він над ним ще з 1980-х років. Крім того, режисер уже вклав у фільм $120 млн власних коштів. До того ж Коппола відзначав, що «його абсолютно не цікавлять фінансові наслідки», якщо фільм не окупиться.

Архітектор-візіонер (Адам Драйвер) мріє перебудувати Нью-Йорк майбутнього в утопію, бо місто гине в корупції та занепаді. Він вважає, що його варіант майбутнього – єдино вірний, але знаходить жорсткий спротив своїй місії серед тих, хто процвітає посеред неминучого кінця.

Відзначимо, що цікаво також й те чи побачимо ми одну з особливих сцен фільму про яку говорили критики, коли на сцену у кінотеатрі підіймався запрошений актор та вів діалог з Адамом Драйвером на екрані.

«Вовки» — 27 вересня

Водночас закриє кіновересень Apple TV+ з Джорджем Клуні та Бредом Піттом. Конкретний сюжет стрічки загалом невідомий, однак у фільмі нам розкажуть історію про двох «фіксерів», які краще працюють наодинці, але цього разу будуть змушені працювати разом після того, як їх наймають на одну й ту саму роботу.

Серіали

LEGO Pixar: BrickToons — 4 вересня

Тут розпочне місяць Pixar, адже на Disney+ на нас очікує п’ять короткометражних мультфільмів за популярними франшизами студії у LEGO-стилі.

LEGO Pixar: BrickToons наздоганяє Марліна та Дорі з «У пошуках Немо», Джека-Джека та його супербратів і сестер Деша і Вайолет з «Суперсімейки», Блискавку МакКвіна та Сирника з «Тачок», Меріду та її непосидючих братів-бешкетників з «Відважної», а також Мігеля та Гектора з «Коко» у новій серії анімаційних пригод у стилі LEGO.

«Чудова пара» — 5 вересня

На Netflix цього разу нас очікуватиме прем’єра серіалу з Ніколь Кідман у головній ролі. Це буде містична драма, в якій ми також побачимо Лієва Шрайбера та Дакоту Фаннінг.

Сам серіал є адаптацією однойменного роману Елін Гільдербранд та розповість нам про Амелію, що збирається вийти заміж за чоловіка з однієї з найбагатших родин у Нантакеті. Однак у день весілля знаходять труп, після чого кожен несподівано для себе опиняється під підозрою.

«Емілі в Парижі», друга частина 4-го сезону — 12 вересня

У вересні Netflix також завершить показ четвертого сезону нових пригод Емілі Купер у французькій столиці. Хоча цього разу глядачів «усі дороги заведуть у Рим».

LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy — 13 вересня

Ще однією вересневою колаборацією з LEGO спробує потішити своїх фанатів франшиза «Зоряні війни», адже на них очікує короткий мультсеріал на честь 25-ліття співпраці цієї кіносаги творцями популярних конструкторів.

Саме шоу розповість нам про Сіґа Ґріблінґа, який знаходить артефакт у храмі джедаїв, що відкриває йому доступ до «дикої та викривленої» версії світу, де хороші хлопці — погані, а погані — хороші. Завдання Сіґа ж полягає у тому, щоб зібрати всі шматочки докупи й урятувати галактику.

Відзначимо, що мультсеріал не буде частиною канону всесвіту «Зоряних війн», однак потішить глядачів втіленням однієї з популярних фанатських теорій про Дарта Джар Джар Бінкса.

«Це все Аґата» — 18 вересня

Також на Disney+ на фанатів Marvel очікуватиме серіал про Аґату Гаркнесс, який стане спіноффом іншого шоу — «ВандаВіжн».

Згідно з синопсисом, Аґата візьме в учні таємничого підлітка, та відправиться з ним до інших відьом. Відзначимо, що на релізі глядачів очікуватимуть одразу всі вісім епізодів.

«Пінгвін» — 19 вересня

Завершить серіальний вересень HBO зі своїм серіалом-спіноффом до «Бетмена» Метта Рівза з Робертом Паттінсоном.

Відомо, що події серіалу розгортаються всього через тиждень після фільму «Бетмен». Саме шоу продемонструє, як Оз у виконанні Коліна Фарелла заповнить вакуум влади кримінального світу після подій фільму та перетвориться на сумнозвісного Пінгвіна.

Щодо того, чи побачимо ми у серіалі Бетмена у виконанні Роберта Паттінсона, то це ми дізнаємося уже з релізом шоу. Хоча раніше шоуранерка відзначала, що серіал пов’язаний з першим «Бетменом» та другою частиною, що має вийти у 2026 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...