Реклама

🎥 Квентін Тарантіно не створює новий фільм через те, що пише п’єсу

Čytaty latynkoju
🎥 Квентін Тарантіно не створює новий фільм через те, що пише п’єсу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Квентін Тарантіно не створює новий фільм через те, що пише п’єсу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Квентін Тарантіно розповів, що наразі працює над п’єсою для Бродвею — інсайдери вважають, що через неї він скасував роботу над своїм десятим та останнім фільмом.

Нагадаємо, на початку своєї кар’єри відомий режисер пообіцяв, що створить лише 10 повноцінних фільмів за своє життя. Останні роки Тарантіно як раз мав працювати над останньою стрічкою, що, за чутками, мала назву «Кінокритик». В ній головну роль мав зіграти Бред Пітт.

Згодом американські ЗМІ повідомили, що режисер скасував роботу над проєктом, проте офіційного оголошення від Тарантіно так й не було. Вже тепер, на подкасті Club Random, режисер розповів, що зараз створює не фільм — а п’єсу для Бродвею.

Режисер поділився захопленням від нового для себе формату, а також пожартував, що «якщо це виявиться популярною п’єсою, то він, мабуть, зніме за нею фільм».

Видання World of Reel також зазначає, що, ймовірно, Тарантіно все ж повернеться до «Кінокритика», оскільки схожу паузу він брав й перед створенням «Мерзенної вісімки» — тоді ЗМІ також думали, що проєкт не побачить світла.

Раніше ми розповідали, що останній фільм Квентіна Тарантіно міг об’єднати стрічки режисера в одному всесвіті.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...