Реклама

😮 Скасований останній фільм Квентіна Тарантіно міг об'єднати стрічки режисера в одному всесвіті

Čytaty latynkoju
😮 Скасований останній фільм Квентіна Тарантіно міг об'єднати стрічки режисера в одному всесвіті
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 Скасований останній фільм Квентіна Тарантіно міг об'єднати стрічки режисера в одному всесвіті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно доволі неочікувано новинами пронеслася звістка про те, що Квентін Тарантіно вирішив змінити думку стосовно свого десятого та останнього фільму й відмовився від його зйомок.

Стрічка, яка мала отримати назву The Movie Critic («Кінокритик») розповідала б про письменника, який працював у вигаданому порножурналі наприкінці 1970-х років. Однак з часом історія, здається, почала набувати нових форматів та була б своєрідним продовженням до «Одного разу у Голлівуді», адже Бред Пітт, до прикладу мав повторити свою роль з цього фільму.

Однак, як тепер, видається, після останнього повідомлення The Hollywood Reporter у стрічці не лише Пітт міг повторити свою роль. Хоча й точні деталі сюжету не відомі, проте у роботі над «Кінокритиком» навіть Тарантіно не оминув останній тренд на мультивсесвіти.

Відзначається, що одна з ідеї Тарантіно для фільму полягала у тому, щоб це була свого роду  «прощальна метаверсія» стрічок режисера, що відбувалися в ту ж епоху, що й «Кінокритик». Таким чином не усі стрічки б з’явилися у фільмі, а лише ті, які б атмосферою підходили б до 1970-х рр.

Таким чином, Тарантіно міг би повернути деяких акторів зі своїх ранніх робіт, щоб вони знову зіграли своїх культових персонажів або вигадані версії акторів, що зіграли цих персонажів.

Інша ідея полягала в тому, що фільм міг би концентруватися навколо кінотеатру, де персонажі могли б взаємодіяти з майбутнім автором-початківцем, який міг би бути свого роду автобіографічним образом самого Тарантіно.

Однак, як бачимо, наразі цьому не судилося статися і, можливо, на нас очікує зовсім інша «фінальна» історія від Квентіна Тарантіно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...