Реклама

🤔 Сценарій кіноадаптації «Наруто» уже готовий і відомо на чому сфокусується фільм

Čytaty latynkoju
🤔 Сценарій кіноадаптації «Наруто» уже готовий і відомо на чому сфокусується фільм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Сценарій кіноадаптації «Наруто» уже готовий і відомо на чому сфокусується фільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відомо, що одна з найпопулярніших манґ «Наруто» має тепер отримати екранізацію не лише у вигляді аніме, а й повнометражної стрічки від режисера «Шан-Чі та легенда десяти кілець» Дестіна Креттона.

Наразі у новому інтерв’ю для EW сценаристка Таші Хуо розповіла, що завершила написання сценарію кіноадаптації «Наруто» та передала його для подальшої роботи з ним Детсіну Креттону.

Сама Хуо відзначає, що доволі оптимістично дивиться на майбутню екранізацію та відзначає, що вона буде доволі «особистою». Вона розповіла, що головним фокусом фільму буде власне особистість Наруто і менше уваги буде приділено величезному світу франшизи

Я вважаю, що це дуже вдалий вибір, тому що (Дестін Креттон) зможе показати, наскільки Наруто тонкий і особливий, не відволікаючись на великий світ (франшизи), що я думаю, легко може зробити той, хто не є фанатом, або той, хто приходить сюди заради грошей.

Це, безумовно, фільм, який створений з любові до Наруто, до цього персонажа та його стосунків.

Відзначимо, що «Наруто» це манґа створена Масаші Кішімото, у якій розповідається історія про дорослішання молодого Наруто Узумакі, який хоче стати лідером свого селища ніндзя, але в ньому також живе дух дев’ятихвостого демонічного лиса.

Варто додати, що сам Кішімото дав своє «благословення» для Креттона на виробництво фільму:

Коли я почув про залучення Дестіна, це сталося одразу після перегляду його блокбастера, і я подумав, що він буде ідеальним режисером для «Наруто». Після того, як я насолодився іншими його фільмами і зрозумів, що його сильна сторона — це створення сильних драм про людей, я був переконаний, що для «Натуро» немає іншого режисера. Під час зустрічі з Дестіном я також виявив, що він є відкритим режисером, який був готовий прийняти мій внесок, і відчув, що ми зможемо співпрацювати разом у процесі виробництва.

Загалом, видається, що кіноадаптація ідея якої існує ще з 2015 року цілокм рухається у напрямку до безпосереднього виробництва.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...