Реклама

👀 В роботі знаходиться фільм «Наруто» від режисера «Шан-Чі та легенда десяти кілець»»

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
👀 В роботі знаходиться фільм «Наруто» від режисера «Шан-Чі та легенда десяти кілець»»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 В роботі знаходиться фільм «Наруто» від режисера «Шан-Чі та легенда десяти кілець»»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Одна з найпопулярніших манґ може тепер отримати екранізацію не лише у вигляді аніме, а й повнометражної стрічки.

Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, наразі у виробництві знаходиться фільм за мотивами «Наруто». Сценаристом та режисером стрічки виступить Дестін Креттон, який відомий своєю роботою над «Шан-Чі та легенда десяти кілець» для кіновсесвіту Marvel.

Відзначимо, що «Наруто» це манґа створена Масаші Кішімото, у якій розповідається історія про дорослішання молодого Наруто Узумакі, який хоче стати лідером свого селища ніндзя, але в ньому також живе дух дев’ятихвостого демонічного лиса.

Варто додати, що сам Кішімото дав своє «благословення» для Креттона на виробництво фільму:

Коли я почув про залучення Дестіна, це сталося одразу після перегляду його блокбастера, і я подумав, що він буде ідеальним режисером для «Наруто». Після того, як я насолодився іншими його фільмами і зрозумів, що його сильна сторона — це створення сильних драм про людей, я був переконаний, що для «Натуро» немає іншого режисера. Під час зустрічі з Дестіном я також виявив, що він є відкритим режисером, який був готовий прийняти мій внесок, і відчув, що ми зможемо співпрацювати разом у процесі виробництва.

У The Hollywood Reporter відзначають, що загалом кіноадаптація «Наруто» знаходиться у розробці у Lionsgate ще з 2015 року і визначення з режисером може означати зсув до безпосередньої роботи над стрічкою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...