Реклама

🎬 В Україні випустили фільм про телешоу нульових

Čytaty latynkoju
🎬 В Україні випустили фільм про телешоу нульових
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 В Україні випустили фільм про телешоу нульових
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Українська студія KNIFE! Films випустила новий документальний фільм «Епізоди: Не перемикайтесь!», який є кінцевою частиною серіалу «Епізоди» про історії незалежної України.

Нова стрічка розповідає про телебачення нульових, яке подарувало Україні культові телешоу та зірок, що стали символами епохи. Автори серіалу — режисер Артем Григорян та продюсер Максим Сердюк.

Ще до часів рейтингових світових шоу на українському телебаченні не було грошей на міжнародні формати. Щоб утримати глядача, телевізійники створювали програми мало не щодня «на колінці». У результаті з'явилися культові телешоу, що подарували Україні зірок, які стали символами епохи.

Синопсис фільму

Як розповіли творці фільму, це історія про різноманітне та щире українське телебачення нульових, про те, який спадок воно залишило і чому все змінилося.

У фільмі взяли участь: Віталій Гордієнко, Ігор Кондратюк, Наталія Могилевська, Сергій Созановський, Олексій Гончаренко, Костянтин Гнатенко, Олексій Гладушевський, Іван Ясній, Алла Ліповецька та інші.

Нагадаємо, переглянути весь серіал можна на Київстар ТБ. Там також доступні попередні фільми серії — «Україна на Мундіалі» про участь футбольної збірної України на ЧС-2006 та «Тінь Чорнобиля» про створення культової гри S.T.A.L.K.E.R.

Раніше ми розповідали, що KNIFE! Films презентувала новий документальний серіал «Епізоди».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...