Реклама

👀 KNIFE! Films презентувала новий документальний серіал «Епізоди»

Čytaty latynkoju
👀 KNIFE! Films презентувала новий документальний серіал «Епізоди»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 KNIFE! Films презентувала новий документальний серіал «Епізоди»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Невдовзі відбудеться резліз нового документального серіалу «Епізоди» від української студії KNIFE! Films, який присвячений історіям незалежної України.

Серіалу складатиметься з трьох епізодів: «Україна на Мундіалі», «Тінь Чорнобиля» та «Не перемикайтесь!». Авторами серіалу виступили режисер Артем Григорян та продюсер Максим Сердюк.

Перший фільм, «Епізоди: Україна на Мундіалі», присвячений легендарному матчу між Україною та Швейцарією на Чемпіонаті світу 2006 року. Його реліз відбудеться 25 квітня, коли він вийде у прокаті  ексклюзивно у мережі «Планета Кіно» та триватиме чотири дні.

Фільм розповість нам про шлях української футбольної збірної на чолі з тренером Олегом Блохіним до Чемпіонату світу 2006 року, сильних противників та вирішальний матч між Україною та Швейцарією. Це історія про червень 2006-го, коли вся Україна, від Львова до Луганська, була за синьо-жовтих.

Відзначається, що у стрічці використано унікальні архівні матеріали, інтерв’ю з футболістами збірної, тренерським складом, спортивних експертів і відданих фанатів української збірної.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...