Реклама

👀 Автори п’єси про сварку між Джоан Роулінг та транс-спільнотою готуються до протестів

Čytaty latynkoju
👀 Автори п’єси про сварку між Джоан Роулінг та транс-спільнотою готуються до протестів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Автори п’єси про сварку між Джоан Роулінг та транс-спільнотою готуються до протестів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Продюсери вистави під назвою TERF, яка має пройти наступного місяця та розповідає про неоднозначні заяви письменниці Джоан Роулінг, побоюються акцій протесту перед прем’єрою.

У п’єсі, яку створив сценарист Джошуа Каплан, розповідається про протистояння між Роулінг та зірками «Гаррі Поттера» через її погляди на права трансгендерів.

Нагадаємо, вже багато років письменниця критикує транс-спільноту, а також свариться з тими, хто має інакші погляди. Зокрема, перепало й зіркам «Поттеріани» — Деніелу Редкліффу, Еммі Вотсон та Руперту Грінту, які активно підтримують права трансгендерів.

Востаннє скандал подовжився у квітні, коли Роулінг звинуватила Редкліфф і Вотсон у тому, що вони «прихильно ставляться до руху, який має на меті підірвати важко завойовані права жінок». Після цього Редкліфф сказав виданню The Atlantic, що він засмучений позицією Роулінг.

На тлі цього Каплан й створив виставу TERF, в який він пропонує власний погляд на те, як пройшла б розмова між Роулінг та зірками «Гаррі Поттера» зараз.

Проте тепер стало відомо, що місце постановки перенесли до іншого театру через те, що автори очікують протестів перед прем’єрою. Один з продюсерів розповів виданню Deadline, що автори п’єси очікують, що глядачі можуть спробувати зірвати виставу під час її показу.

Прем’єра TERF відбудеться 1 серпня, а показ триватиме до 25 серпня.

Раніше ми також ділилися хронологією публічної сварки між Джоан Роулінг та транс-спільнотою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...