Реклама

🎥 Продовження «Шьоґуна» можуть почати знімати уже на початку 2025 року

Čytaty latynkoju
🎥 Продовження «Шьоґуна» можуть почати знімати уже на початку 2025 року
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Продовження «Шьоґуна» можуть почати знімати уже на початку 2025 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Керівництво телеканалу FX сподівається, що продовження їхнього одного з найуспішніших серіалів почнуть знімати уже наступного року.

Несподіваним для багатьох хітом початку 2024 року став здавалося б мінісеріал «Шьоґун». Наразі шоу має 99% рейтингу схвалення від критиків і 91% від глядачів на Rotten Tomatoes, що робить його одним з найкраще оцінених серіалів в історії.

Якщо спочатку планувалося, що «Шьоґун» лише екранізує однойменний роман Джеймса Клавелла, який вийшов у 1975 році, то шалений успіх вніс свої корективи. Відомо, що серіал подовжили на два сезони, хоча й шоуранери Рейчел Кондо та Джастін Маркс раніше відзначали, що «Шьоґун» вичерпав свою історію.

Наразі бос FX Джон Ландґраф натякнув, коли може розпочатися робота над продовженням:

Ми сподіваємося розпочати виробництво відносно на початку наступного року. Але це довгий виробничий період. Я думаю, що між основним і другим блоком днів зйомок, що шоу знімалося між 180 і 190 днями або більше, могло б бути близько 200.

Таким чином очікувати на реліз нового сезону можна наприкінці 2025 року, або початку 2026 року. Водночас Ландґраф відзначив, що наразі шоуранери активно працюють над сценарієм продовження.

Нагадаємо. що прем’єра «Шьоґуна» відбулася у лютому цього року. Серіал має лише один сезон, який отримав 10 епізодів, у яких нам розповідають історію зіткнення двох світів.

Нам змальовують історію громадянської війни у самій Японії. На фоні цього також відбувається й відкриття цієї країни для європейських держав, які конкурують за торговельні шляхи, адже довгий час Японія була «ексклюзивом» Португалії, про який у самій «країні де сходить сонце» не здогадувалися.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...