Реклама

🙅‍♂️ Творці серіалу «Шьоґун» відзначають, що шоу не отримає 2-й сезон

Čytaty latynkoju
uhdpaper.com
🙅‍♂️ Творці серіалу «Шьоґун» відзначають, що шоу не отримає 2-й сезон
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙅‍♂️ Творці серіалу «Шьоґун» відзначають, що шоу не отримає 2-й сезон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно завершився показ серіалу «Шьоґун», який був знятий за однойменним романом Джеймса Клавелла, який вийшов у 1975 році.

Після того, як шоу отримало величезну кількість позитивних відгуків від критиків і глядачів (на Rotten Tomatoes рейтинг становить 99%) звісно, що усіх цікавить питання про те, чи варто очікувати на продовження неочікуваного для багатьох хіта.

Творці серіалу Рейчел Кондо та Джастін Маркс у своєму інтерв’ю для The Hollywood Reporter вирішили відповісти на те, чи варто очікувати продовження «Шьоґуна», оскільки перший сезон повністю екранізував роман.

Я не знаю. Я постійно повторюю, що ми хочемо, аби всі були на одній сторінці, коли йдеться про книжку. І я сподіваюся, що зараз телевізійна аудиторія і книжкова аудиторія розуміють, що це за історія і чим вона закінчується. Думаю, якби у нас була історія, якби ми змогли її знайти, ми були б відкриті до неї.

Джастін Маркс

Маркс також відзначив, що іноді варто вчасно зупинитися, оскільки повторити успіх та знову вийти на межі планки, яку поставив оригінальний твір та серіал можу бути дуже важко з огляду на відсутність продовження у першоджерела:

Але це також про те, щоб навіть не перевершити книжку, а про те, як можна взагалі дорівнятись до дорожньої карти, яку виклав Клавелл? І я не знаю, чи це можливо. Я також не знаю, чи Клавелл міг би це зробити. Напевно, тому він і перейшов до інших книжо, так? Він знав, що зробив. Так, це важко.

Нагадаємо. що прем’єра «Шьоґуна» відбулася у лютому цього року. Серіал має лише один сезон, який отримав 10 епізодів, у яких нам розповідають історію зіткнення двох світів.

Нам змальовують історію громадянської війни у самій Японії. На фоні цього також відбувається й відкриття цієї країни для європейських держав, які конкурують за торговельні шляхи, адже довгий час Японія була «ексклюзивом» Португалії, про який у самій «країні де сходить сонце» не здогадувалися.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...