Реклама

🤔 Брати Руссо можуть повернутися до Marvel для нових «Месників»

Čytaty latynkoju
🤔 Брати Руссо можуть повернутися до Marvel для нових «Месників»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Брати Руссо можуть повернутися до Marvel для нових «Месників»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Через проблеми з якими зіткнулася Marvel зі своїми наступними фільмами про «Месників», видається, що студія вирішила повернутися до перевіреного та дієвого варіанту. Повідомляється, що брати Руссо ведуть перемовини про роботу над п’ятою та шостою частиною «Месників».

Нагадаємо, що компанії доводиться корегувати свої плани на майбутні стрічки з огляду на не надто втішні касові результати більшості своїх останніх проєктів. До того ж Marvel змінила плани й на головного лиходія наступних «Месників» після скандалу з Джонатаном Мейджорсом, що призвело до зміни назви п’ятих «Месників».

За повідомленням The Hollywood Reporter, студія тепер розглядає можливість повернення братів Руссо для роботи над новими «Месниками». Нагадаємо, що саме з ними по суті пов’язані усі останні та найбільші успіхи кіновсесвіту Marvel.

Вони зняли для студії чотири супергеройські стрічки серед яких «Месники: Війна нескінченності», «Месники: Завершення», які стали останніми дійсно великим касовими успіхами Marvel (якщо не враховувати стрічки про Людину-павука).

Відзначається, що наразі перемовини ще на ранніх стадіях. Однак, можливо, поки що це найбільш вірогідний варіант для Marvel, яка шукає успішних режисерів для нових «Месників», які мають задати тон усьому кіновсесвіту.

Відзначимо, що Deadline також повідомляє, що Шон Леві, який невдовзі випустить «Дедпула і Росомаху», вирішив надати перевагу режисерському кріслу у «Зоряних війнах», а не «Месниках», як повідомлялося раніше.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...