Реклама

👀 Наступний фільм про Месників не буде «Династією Канґа»

Čytaty latynkoju
👀 Наступний фільм про Месників не буде «Династією Канґа»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Наступний фільм про Месників не буде «Династією Канґа»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після скандалу з Джонатаном Мейджорсом компанія Marvel планує зменшити роль Канґа Завойовника в майбутньому кіновсесвіті.

Видання The Hollywood Reporter опублікувала великий матеріал про майбутнє Marvel. З нього стало відомо декілька подробиць, що зараз робить студія.

Так, на початку лютого компанія завершила перезйомки серіалу «Агата: Щоденники Даркхолда» — очікується, що спін-офф «ВандаВіжн» вийде на Disney+ цієї осені.

Студія також найняла Еріка Пірсона, щоб відшліфувати сценарій фільму «Фантастична четвірка», зйомки якого відбудуться цього літа. Пірсон раніше працював над «Тором: Раґнарок» і «Чорною вдовою». Як зазначає видання, ставки на цей фільм дуже високі, оскільки студія все ще шукає заміну Роберту Дауні-молодшому та Крісу Евансу.

Marvel також найняв Джоанну Кало, шоуранерку серіалу The Bear, для роботи над сценарієм фільму Thunderbolts. Зйомки фільму почнуться в березні.

Також Marvel знову можу перенести дату виходу Blade з листопада 2025 року — на цей рік припадає багато прем’єр, в тому числі новий Капітан Америка, тому студія може посунути Блейда.

Наостанок видання повідомило про плани Marvel змінити назву наступних Месників — вона більше не буде називатися «Династією Канґа». Загалом, участь персонажа Канґа Завойовника, якого грав Джонатан Мейджорс, будуть мінімізувати у кіновсесвіті — через скандал з актором.

Раніше ми розповідали, що Marvel звільнила Джонатана Мейджорса, якого визнали винним у нападі на колишню дівчину.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...