Реклама

🎬 В Голлівуді планують створити ремейк «За жменю доларів» Серджо Леоне

Čytaty latynkoju
🎬 В Голлівуді планують створити ремейк «За жменю доларів» Серджо Леоне
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 В Голлівуді планують створити ремейк «За жменю доларів» Серджо Леоне
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Класичний вестерн Серджо Леоне та Клінта Іствуда «За жменю доларів» планують перезняти — наразі про виробництво фільму майже нічого не відомо.

Так, працювати над ремейком буде компанія Euro Gang Entertainment, яку створили Джанні Нуннарі та Саймон Хорсмен. Нуннарі є доволі відомим продюсером й працював над багатьма культовими стрічками, зокрема, «Відступники», «300 спартанців», «Острів проклятих», «Від заходу до світанку» та «Сім».

Допомагати при створенні ремейку також будуть італійські компанії й продюсери, проте фільм буде англомовним.

Наразі процес пре-продакшну не завершився, тому деталі виробництва поки що тримаються в таємниці — дата початку зйомок та акторський склад ще не оголошені.

Нагадаємо, «За жменю доларів» 1964 року — це культовий фільм трилогіх Серджо Леоне, яка започаткувала жанр «спагеті-вестерн». Головну роль виконує Клінт Іствуд, який став відомим актором після цього фільму. Сам по собі фільм також був вільним ремейком самурайської драми Акіри Куросави «Охоронець» (1961 рік), дія якого лише перенесена на кордон США та Мексики.

Варто зазначити, що на сьогодні фільм ще жодного разу не отримував ремейку, але чотири роки тому були чутки про розробку телевізійного фільму. Згодом стало відомо, що цей проєкт так і не був реалізований.

Раніше ми також розповідали про документальний фільм про Енніо Морріконе, який був композитором стрічки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...