Реклама

🐻 Все-таки 3-й та 4-й сезон «Ведмедя» не знімали одночасно окрім кількох сцен

Čytaty latynkoju
🐻 Все-таки 3-й та 4-й сезон «Ведмедя» не знімали одночасно окрім кількох сцен
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐻 Все-таки 3-й та 4-й сезон «Ведмедя» не знімали одночасно окрім кількох сцен
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні виходу третього сезону серіалу «Ведмідь» навколо шоу ходили доволі активні чутки стосовно того, що одночасно велися й зйомки четвертого сезону.

Тоді відзначалося, що це схожа схема за якою свого часу телеканал FX завершив свій інший серіал «Атланта», який також отримав чотири сезони і останні два знімалися теж одночасно.

Однак згідно з нещодавнім повідомленням порталу The Playlist четвертий сезон все ж ніхто ще не знімав. З посиланням на власні джерела у виданні причиною цього називають те, що сценарій продовження не був готовий. Тому плани про одночасну зйомку були змінені.

Проте, все-таки деякі сцени для майбутнього сезону були зняті. Це підтвердили актори серіалу на пресконференції присвяченій виходу шоу. Джеремі Аллен Вайт відзначив, що вони «зробили щось подібне».

Таким чином це може означати, що четвертий сезон «Ведмедя» все ж стане останнім оскільки для його зйомок доведеться знову підшуковувати вільний час для акторів, які після популярності шоу стали доволі затребуваними у інших проєктах. Відповідно це може й зашкодити подальшим планам щодо випуску нових сезонів для яких уже доволі важко буде знову зібрати усіх разом.

Нагадаємо, що «Ведмідь» — це комедійно-драматичний серіал, за сюжетом якого молодий шеф-кухар з Чикаго повертається до свого рідного міста, аби врятувати сімейний заклад свого брата, який скоїв самогубство. У серіалі детально показують особливості роботи на кухні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...