Реклама

🐻 4-й сезон серіалу «Ведмідь» знімають разом із 3-ім і навіть є можливість продовження на ще один

Čytaty latynkoju
🐻 4-й сезон серіалу «Ведмідь» знімають разом із 3-ім і навіть є можливість продовження на ще один
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐻 4-й сезон серіалу «Ведмідь» знімають разом із 3-ім і навіть є можливість продовження на ще один
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча й офіційно відомо, що популярний серіал «Ведмідь» подовжили лише на третій сезон, у Deadline повідомляють, що шоу отримає й четвертий сезон.

Видання з посиланням на власні джерела відзначає, що наразі відбуваються зйомки третього сезону разом з яким також ведеться робота й над четвертим сезоном серіалу. Deadline також додає, що це схожа схема за якою свого часу телеканал FX завершив свій інший серіал «Атланта», який також отримав чотири сезони і останні два знімалися теж одночасно.

Водночас видання відзначає, що у випадку з «Ведмедем» все ще є можливість зйомок п’ятого сезону, а одночасна робота над третім та четвертим може бути пов’язана зі щільним графіком головних акторів шоу, які потребують часу для своїх інших проєктів.

Нагадаємо. що третій сезон серіалу «Ведмідь» має вийти уже в червні цього року. Нагадаємо, що шоу стало величезним хітом для FX — окрім значної аудиторії в обох сезонах, серіал отримав 10 перемог на церемоніях «Еммі» минулого місяця.

«Ведмідь» — це комедійно-драматичний серіал, за сюжетом якого молодий шеф-кухар з Чикаго повертається до свого рідного міста, аби врятувати сімейний заклад свого брата, який скоїв самогубство. У серіалі детально показують особливості роботи на кухні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...