Реклама

✍ Події «Блейда» від Marvel мали відбуватися на початку XX ст., але тепер сценарій перепишуть

Čytaty latynkoju
✍ Події «Блейда» від Marvel мали відбуватися на початку XX ст., але тепер сценарій перепишуть
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ✍ Події «Блейда» від Marvel мали відбуватися на початку XX ст., але тепер сценарій перепишуть
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Стрічку «Блейд», яку Marvel анонсувала ще у 2019 році за останні п’ять років чекало багато змін і вона цілком заслуговує потрапити до списку фільмів, які перебувають у виробничому пеклі.

Якщо раніше стало відомо, що уже другий режисер покинув проєкт, то тепер також стало відомо про початкові плани Marvel на фільм, які уже звісно що змінилися.

У The Hollywood Reporter повідомляють, що за початковим задумом події фільму мали розгорнутися у 1920-х рр., а акторка Міа Гот мала б зіграти вампіра, на ім’я Ліліт, яка прагнула крові доньки Блейда.

Проте з того часу уже багато що встигло змінитися. Тепер Marvel планує, щоб події розгорнулися у сучасності. Новий сценарій фільму мають написати впродовж цього літа і після цього його розішлють потенційним режисерам.

Відзначається, що Магрешала Алі все ще зацікавлений у цій ролі попри певні негативні відгуки його представників, щодо затягування виробництва фільму. Повідомляється, що актор розглядає роль Блейда, як свою версію Чорної пантери.

Нагадаємо, що «Блейд» має стати другою стрічкою у кіновсесвіті Marvel з віковими обмеженнями після майбутнього «Дедпула і Росомахи», який має вийти 25 липня 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...