Реклама

😍 Blade стане другим фільмом Marvel з рейтингом R

Čytaty latynkoju
😍 Blade стане другим фільмом Marvel з рейтингом R
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😍 Blade стане другим фільмом Marvel з рейтингом R
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Янн Деманж підтвердив, що майбутній фільм про мисливця за вампірами Блейда отримає рейтинг R.

У інтерв’ю з Deadline Деманж назвав рейтинг 18+ «таким важливим» для фільму.

Я вийшов із цього, бажаючи бути більш відкритим, більш вразливим і привнести більш особистий аспект у свою роботу. Але для Блейда ми будемо веселитися, тому що Махершала Алі такий глибокий актор. Мені приємно продемонструвати свою жорстокість, грубість, які він має, що дозволяє йому ходити по землі особливим чином. Я люблю його за це. У нього є гідність і цілісність, але в ньому є й лютість, яку він зазвичай тримається під поверхнею. Я хочу розкрити це й вивести на екран.

Янн Деманж

Варто зазначити, що такий рейтинг стане другою стрічкою у кіновсесвіті Marvel після майбутнього Deadpool 3. Раніше фільм «Логан» і перші фільми про Дедпула отримали рейтинг R, проте тоді вони існували за межами MCU.

Також нагадаємо, що оригінальний фільм Blade 1998 року теж отримав рейтинг R за «насильство та кров, нецензурну лексику та сцени сексу».

Вперше перезапуск Blade анонсувала під час San Diego Comic-Con 2019. Очікувалося, що фільм вийде у листопаді 2023, проте його перенесли через страйк Гільдії сценаристів США.

Раніше ми розповідали, що Marvel розглядає повернення оригінальних «Месників» та заміну головного лиходія на Доктора Дума.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...