Реклама

👀 Новий сезон «Ейфорії» не відбуватиметься у школі

Čytaty latynkoju
👀 Новий сезон «Ейфорії» не відбуватиметься у школі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Новий сезон «Ейфорії» не відбуватиметься у школі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Керівник HBO Кейсі Блойс розповів декілька деталей щодо майбутнього третього сезону популярного серіалу «Ейфорія».

Варто зазначити, що декілька місяців тому з’явилися чутки, що третього сезону може не бути взагалі — фінальні пропозиції сценарію не сподобалися телеканалу HBO. Як повідомляли різні ЗМІ, це було пов’язане з «дивними» ідеями шоураннера Сема Левінсона, а також небажання оригінального акторського складу повертатится до шоу.

Тепер Блойс розповів трішки деталей, щоб заспокоїти шанувальників серіалу у тому, що новий сезон в розробці. За його словами, в третьому сезоні буде «той же основний акторський склад», що й у перших двох сезонах.

Блойс відкинув чутки та зазначив, що Зендея, Джейкоб Елорді, Сідні Суїні та Хантер Шафер повернуться до своїх ролей у третьому сезоні.

Окремо керівник HBO повідомив, що затримка у створенні сезону пов’язана з тим, що Левінсон все ще намагається зрозуміти, куди має рухатися серіал. За словами Блойса, шоуранер «більше не хоче розповідати про середню школу», тому завдання полягає в тому, щоб вибрати нове місце.

Наразі невирішеними є два питання: де розгортати події, якщо не в школі, та скільки років пройде між подіями в другому та третьому сезоні. Як каже Блойс, саме це наразі намагається вирішити Левінсон. З ймовірних варіантів — 3 сезон розповідатиме про події у коледжі.

Раніше ми розповідали, що, за чутками, HBO переніс третій сезон «Ейфорії» через поганий сценарій.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...