Реклама

📖 Френк Міллер працює над продовженням «Міста гріхів»

Čytaty latynkoju
📖 Френк Міллер працює над продовженням «Міста гріхів»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📖 Френк Міллер працює над продовженням «Міста гріхів»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Автор коміксів Френк Міллер працює над продовженням графічної новели «Місто гріхів», яке зосередиться на історії появи міста Бейсін-Сіті.

Нагадаємо, останнім проєктом, який виходив за мотивами всесвіту, була друга частину фільму «Місто гріхів», яка отримала назву «Жінка, заради якої варто вбивати» та вийшла у 2014 році. Френк Міллер та Роберт Родрігес виступали режисерами обох частин.

Тепер, в інтерв’ю Vanity Fair, Міллер повідомив, що він працює над продовженням історії — проте не над новим фільмом, а над коміксами.

Так, це нова історія про «Місто гріхів» — і це буде вестерн. Ми повертаємося до періоду створення міста. Це буде круто.

Френк Міллер

Також автор поділився й планами щодо можливого триквелу. За його словами, він планує зняти фільм про «Місто гріхів» часів Другої світової війни, яке мало б називатися «Тил».

Нагадаємо, новели про «Місто гріхів» виходили з 1991 року. З того часу Міллер встиг створити шість великих та декілька маленьких творів про події у цьому всесвіті. Загалом, усі події стосуються різних персонажів в нуарному «Місті гріхів», яке повне цинізму і жорстокості.

У 2005 році вийшов перший фільм, який створювали Френк Міллер, Роберт Родрігес та Квентін Тарантіно. Фільм отримав визнання критиків та мав доволі потужний акторський склад та цікаву стилістику.

Раніше ми розповідали, що франшиза «Той, хто біжить по лезу» отримає комікс, який розширить всесвіт фільмів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...