Реклама

👀 Емілія Кларк думала, що її звільнять з «Гри престолів» через травму

Čytaty latynkoju
👀 Емілія Кларк думала, що її звільнять з «Гри престолів» через травму
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Емілія Кларк думала, що її звільнять з «Гри престолів» через травму
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Акторка Емілія Кларк розповіла, що могла не зіграти Данерис Таргарієн після першого сезону через травму мозку.

Між зйомками першого та другого сезону популярного серіалу HBO акторка перенесла аневризм головного мозку. Оскільки хвороба вимагала операції, вона боялася, що її виженуть з серіалу.

За словами Кларк, вона переймалася не лише за те, що її звільнять, а й за те, що хвороба може проявитися прямо на знімальному майданчику. Як зазначила акторка, тоді вона подумала, що «якщо їй й судилося померти, то краще померти в прямому ефірі».

В результаті Кларк все ж дограла роль у серіалі, який запустив її кар’єру. З того часу акторка заснувала благодійну організацію SameYou, щоб допомогти іншим жертвам черепно-мозкових травм.

Мати хронічну хворобу, яка зменшує твою впевненість у тому, що ти вважаєш сенсом свого життя — це так виснажливо і так самотньо. Однією з найбільших речей, які я відчувала після травми мозку, була глибока самотність. Це те, що ми намагаємося подолати.

Емілія Кларк

Кларк найвідоміша за роллю Данерис Таргарієн в серіалі «Гра престолів», за яку вона чотири рази номінована на прайм-тайм премію «Еммі». З того часу вона також зіграла у таких проєктах, як «Термінатор: Генезис», «Щасливого Різдва» та «Таємне вторгнення» від Marvel.

Раніше ми розповідали, що спінофф-приквел «Гри престолів» отримав нову назву та стали відомі нові деталі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...