Реклама

🎥 Творці «Мавки» та Антоніо Лукіч створюють сатиричний мультфільм

Čytaty latynkoju
🎥  Творці «Мавки» та Антоніо Лукіч створюють сатиричний мультфільм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Творці «Мавки» та Антоніо Лукіч створюють сатиричний мультфільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Команда Animagrad, що створила мультфільм «Мавка. Лісова пісня», разом з режисером Антоніо Лукічем створюють мультфільм Family Squad («Сімейний загін»).

Про плани створити «сатиричний мультфільм для молоді» творці оголосили під час фестивалю анімації в Ансі. Мультфільм буде створений Animagrad Studio в кооперації з Telescope Animation, а Антоніо Лукіч стане продюсером.

«Сімейний загін» описують як життєствердну драму, орієнтовану на молодь. Мультфільм розповідає про самотнього працівника заправки Сергія Пунька, який випадково гине, але отримує другий шанс повернутися на Землю та вирушає на пошуки батька.

Як креативний продюсер-початківець, я отримую величезне задоволення від цієї нової ролі. Моя мета — допомогти талановитим людям знайти ідеальне середовище, і для багатьох це середовище — анімація. Вона має здатність досліджувати сфери за межами досяжності камери — небесні, підводні та навіть уми наших героїв. Я твердо переконаний, що гумор та іронія є його природною мовою. Проєкт готовий стати справжньою сенсацією.

Антоніо Лукіч

Режисером мультфільму виступить Костянтин Федоров за художнім керівництвом Кріса Коскінена. Обидва працювали над «Мавкою».

Раніше ми розповідали, що мультфільм «Мавка» отримає кіноадаптацію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...