Реклама

🤔 Коппола прокоментував звинувачення у непристойній поведінці на зйомках «Мегалополіса»

Čytaty latynkoju
Variety
🤔 Коппола прокоментував звинувачення у непристойній поведінці на зйомках «Мегалополіса»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Коппола прокоментував звинувачення у непристойній поведінці на зйомках «Мегалополіса»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Френсіс Форд Коппола коротко прокоментував звинувачення в неприпустимій поведінці під час зйомок «Мегаполіса».

Нагадаємо, одночасно з прем’єрою «Мегаполісу» на Каннському кінофестивалі, в The Guardian з’явився матеріал начебто від учасників знімального процесу. За даними видання, режисер вживав наркотики, намагався поцілуватися статисток та пропонував акторкам сідати йому на коліна «задля підняття настрою».

Через декілька днів після висвітлення теми кінокритик New York Times Манола Даргіс брала інтерв’ю у Копполи в Каннах і підняла тему звинувачень. Стаття вийшла тільки зараз, і в ній Даргіс пише, що Коппола відреагував на запитання про звинувачення у «хаотичній манері».

Режисер спочатку згадав свою матір та її повчання, як спілкуватися з жінками, а потім додав, що він «надто сором’язливий та вразливий», обговорюючи звинувачення.

Варто нагадати, що після статті Guardian виправдати Копполу спробував продюсер «Мегаполісу» Даррен Деметре. Він зазначив, що ніколи не чув скарги на домагання або погану поведінку під час роботи над проєктом, а також додав, що якщо поцілунки в щоку акторів й були — то суто в рамках знімального процесу.

Нагадаємо, прем’єра стрічки відбулася в конкурсній програмі Каннського кінофестивалю 16 травня. Відомо, що над цим проєктом Коппола працював роками, написавши перший сценарій у 1980-х роках. Крім того, режисер вклав у фільм 120 мільйонів доларів власних коштів. На запитання журналістів він відповів, що «його абсолютно не цікавлять фінансові наслідки», якщо фільм не окупиться.

Раніше ми також розповідали, що критики неоднозначно зустріли стрічку «Мегаполіс».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...