Реклама

🥴 Копполу звинувачують в неприпустимій поведінці під час зйомок «Мегаполіса»

Čytaty latynkoju
🥴 Копполу звинувачують в неприпустимій поведінці під час зйомок «Мегаполіса»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🥴 Копполу звинувачують в неприпустимій поведінці під час зйомок «Мегаполіса»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Кілька членів знімальної групи нового фільму Френсіса Форда Копполи «Мегалополіс» звинуватили режисера у неприпустимій поведінці на знімальному майданчику.

Згідно з великим матеріалом The Guardian, зйомки «Мегаполісу» проходили у напруженій атмосфері, винуватцем якої був сам режисер. За даними видання, Коппола займався «харасментом», зокрема, намагався поцілуватися статисток та пропонував акторкам сідати йому на коліна «задля підняття настрою».

Крім того, Коппола нібито годинами сидів у своєму трейлері та вживав наркотики, доки актори та знімальна група його чекали.

Окрім акторського складу, страждало й команда виробництва. Видання зазначає, що сценарій переписали близько 300 разів, а більшість команди VFX звільнили або вони пішли ще «на пів дороги».

Цікавий момент й в тому, що Коппола спочатку відмовлявся знімати у студії, намагаючись відтворити сцени без «зеленого екрану» — щоб «не було як фільми Marvel». Проте згодом, за інформацією джерел видання, режисеру все ж довелося вдатися до зйомок у студії.

Варто зазначити, що на статтю вже відреагував один зі співпродюсерів фільму Майк Фіггіс. За його словами, джерела The Guardian не точні, а сам режисер не робив нічого, що можна характеризувати як неприпустиму поведінку. Продюсер також підтвердив, що режисер «цілував в щоку акторів», але це була репетиція сцени фільму.

За словами Фіггіса, йому не відомо про «будь-які скарги на переслідування чи погану поведінку під час проєкту».

Нагадаємо, прем’єра стрічки має відбутися в конкурсній програмі Каннського кінофестивалю вже 16 травня. Також зазначимо, що фільм наразі немає прокатника, тому невідомо, коли стрічка вийде у кінотеатрах світу.

Відомо, що над цим проєктом Коппола працював роками, написавши перший сценарій у 1980-х роках. Крім того, режисер вклав у фільм 120 мільйонів доларів власних коштів. На запитання журналістів він відповів, що «його абсолютно не цікавлять фінансові наслідки», якщо фільм не окупиться.

Раніше ми розповідали про перший тизер «Мегаполісу», де представили персонажа Адама Драйвера.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...