Реклама

🤔 Star Wars: The Acolyte — що кажуть оглядачі та перші глядачі про новий серіал

Čytaty latynkoju
🤔 Star Wars: The Acolyte — що кажуть оглядачі та перші глядачі про новий серіал
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Star Wars: The Acolyte — що кажуть оглядачі та перші глядачі про новий серіал
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На Disney+ уже відбулася прем’єра перших двох епізодів нового серіалу у «Зоряних війнах» — The Acolyte.

Разом з релізом шоу своїми рецензіями поділилися критики, а також свої відгуки залишили й перші глядачі.

Щодо критиків, то загалом вони усі залишилися в задоволені, але не в захваті від серіалу, який презентує нам абсолютно нову епоху в історії всесвіту «Зоряних війн».

Оглядачі загалом відзначають, що серіал загалом витримав своє амбіційне завдання — стати прем’єрою нової епохи — та доволі вдало презентує нам розширення всесвіту «Зоряних війн».

Критики пишуть про те, що The Acolyte це загалом цікавий мікс фільмів про бойові мистецтва, підліткової фантастики та детективів, який інтригує, однак відчувається доволі відстороненим від звичних «Зоряних війн». Це загалом не дивно, адже події розгортаються за 100 років до першого епізоду кіносаги і на думку критиків це водночас перевага The Acolyte і його ж недолік.

Загалом усі рецензії оглядачів доволі вдало підсумували на порталі Rotten Tomatoes, де серіал маж рейтинг 88% від критиків:

Ризикуючи по-новому з легендами «Зоряних воєн», граючи зі стилістичними атрибутами далекої-далекої галактики, The Acolyte — це Падаван, який має потенціал стати Майстром.

Водночас думки глядачів з приводу серіалу виявилися доволі полярними. Одним серіал сподобався, інші ж відзначають, що це розчарування та одне з найслабших шоу від Disney.

Глядачі, яким сподобався The Acolyte пишуть, що це загалом сильний старт з цікавими персонажами та головне з новим сетингом для франшизи, що відчувається свіжим ковтком повітря.

Ті глядачі, які залишилися не у великому захваті від шоу загалом скоріше розчаровані тим, що це дійсно нова та окрема історія, яка поки що має мало зв’язку з оновними подіями кіносаги.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...