Реклама

✍ Шоуранери Fallout розповіли на якій стадій знаходиться робота над 2-им сезоном серіалу

Čytaty latynkoju
✍ Шоуранери Fallout розповіли на якій стадій знаходиться робота над 2-им сезоном серіалу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ✍ Шоуранери Fallout розповіли на якій стадій знаходиться робота над 2-им сезоном серіалу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Лише нещодавно завершився серіал Fallout від Amazon і усі уже з нетерпінням очікують на продовження.

Серіал дійсно подовжили на другий сезон. Проте загалом ще доволі рано говорити про приблизні строки його релізу. Саме про це нещодавно розповіли шоуранери Fallout Женева Робертсон-Дворет та Ґрехем Ваґнер.

Наразі другий сезон перебуває на ранній стадії виробництва, хоча за словами шоуранерів перший сезон заклав міцний фундамент для продовження:

Інтернет має цікаву звичку робити ні до чого не зобов'язуючі заяви зобов'язуючими, тому я вагаюся давати дату, яка буде вирвана з контексту і буде жити на Reddit протягом року або близько того. Але ми працюємо так швидко, як тільки можемо, і вже зробили багато важкої роботи з 1-го сезону. У нас є декорації, активи, візуальні ефекти, які вже готові.

Ґерхем Ваґнер

Як бачимо, як мінімум на зйомки серіалу уже потрібно буде менше часу, адже певна базова частина потрібна для цього уже є. Хоча, звісно, що справа також стоїть і за написанням сценарію і видається у творців шоу є навіть готові ідеї:

І є так багато речей, які ми хотіли зробити в першому сезоні, і ми думали: «Це було б чудово, зробімо це в другому сезоні». Тож здається, що ми просунулися набагато далі, і це, чесно кажучи, дуже захопливо, і ми дуже вдячні за можливість перенести на екран все те, що не зовсім вписалося в 1-й сезон. Ми дуже раді, що можемо зробити це зараз.

Женева Робертсон-Дворет

Загалом фанатам серіалу Fallout залишається лише очікувати на продовження.

Нагадаємо, що раніше Елла Пернелл розповіла, що фінальну сцену серіалу Fallout перезняли, адже спершу вона розвивалася в «іншому напрямку».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...