Реклама

🤔 Фінальну сцену серіалу Fallout перезняли, адже спершу вона розвивалася в «іншому напрямку»

Čytaty latynkoju
🤔 Фінальну сцену серіалу Fallout перезняли, адже спершу вона розвивалася в «іншому напрямку»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Фінальну сцену серіалу Fallout перезняли, адже спершу вона розвивалася в «іншому напрямку»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

 

** Обережно! Новина містить спойлери до першого сезону серіалу Fallout **

 

Фінал першого сезону Fallout завершився для багатьох, можлвио, доволі неочікувано та в дечому з неочікуваним поворотом подій, адже наприкінці головну героїню Люсі Маклін у виконанні Елли Пернелл чекають жорстокі одкровення.

Їй довелося не лише за одну серію дізнатися про діяння свого батька, а й побачити, якої шкоди він завдав своїй дружині та матері Люсі.

Після всіх цих подій вона залишалася перед вибором, яке майбутнє обрати і після роздумів вбиває те, що залишилося від її матері та вирушає разом із героєм Волтона Гоггінса на пошуки винуватців усіх подій.

Однак за словами Елли Пернелл ця сцена спочатку відрізнялася:

(Люсі) доводиться пройти через п'ять стадій горя за такий короткий проміжок часу. Ми перезняли (сцену), тому що спочатку ми всі мали різне уявлення про те, як має відбуватися цей фінал. Спочатку ми знімали, як я вбиваю свою маму, як дуже емоційний момент; було багато сліз і голосіння. І це просто було неправильно. Ми вважали, що якщо вона збирається встати і піти в Пустку, вона повинна стати іншою жінкою, і, можливо, її горе повинно поступитися місцем чомусь більш сильному.

Пернелл вважає, що те як ця сцена виглядає у фінальному варіанті краще відображає ті зміни, які довелося прийняти її героїні:

Вбиваючи свою матір з милосердя, вона робить те саме, що Гуль зробив з Роджером (у четвертому епізоді).

Вона навчилася від нього. Вона перетворилася на нього. Коли вона сказала: «Я ніколи не буду тобою», можливо, це неправда. І в той момент, коли вона стріляє в свою матір, це означає дуже багато речей. Це означає: «Я йду з тобою». Це означає: «Я зустрінуся зі своїми творцями». Це означає: «Я ненавиджу тебе, але я перетворилася на тебе, ти був правий». Це означає, що вона відпускає своє золоте правило.

Пернелл вважає, що серіал завершується на доволі цікавій ноті, адже після усього що вони бачать, вони можуть поставити питання «чи їхній герой все ще залишається хорошою людиною». Звісно, що таке завершення може лише підсилювати бажання дізнатися, що ж буде далі. Однак наразі, окрім того, що серіал подовжили на 2-й сезон невідомо, коли варто очікувати на його вихід.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...