Реклама

🙃 Роберт Дауні-мол. нагадав, що готовий повернутися до ролі Залізної людини

Čytaty latynkoju
🙃 Роберт Дауні-мол. нагадав, що готовий повернутися до ролі Залізної людини
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Роберт Дауні-мол. нагадав, що готовий повернутися до ролі Залізної людини
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча й фільм «Месники: Завершення» дійсно завершив історію Тоні Старка aka Роберта Дауні-мол. у кіновсесвіті Marvel, проте він, видається, готовий повернутися.

Актор вчергове нагадав, що для нього ця роль є «його ДНК» і він загалом завжди відкритий до того, щоби знову приміряти костюм Залізної людини. Дійсно, адже це та роль, яка повернула Дауні-мол. до вищої ліги у Голлівуді, що завершилося його першим «Оскаром» цього року за роль другого плану у «Оппенгеймері».

У своїй розмові з Джоді Фостер в рамках проєкту Actors on Actors від Variety акторка запитала у Роберта Дауні-мол., чи готовий він повернутися до ролі Залізної людини. На це він відповів:

Це просто шалено в моїй ДНК. Напевно, це найбільш схожий на мене персонаж, якого я коли-небудь грав, хоча він набагато крутіший за мене. Я став напрочуд відкритим до цієї ідеї.

Звісно, актор скоріше всього має на увазі те, що він готовий до того повернутися у епізодичній ролі, оскільки безумовно історія тоні Старка на цю мить, видається, уже повністю завершеною у нинішньому кіновсесвіті Marvel.

Відзначимо, що раніше актор відзначав, що ця роль «невід’ємна частина його ДНК».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...