Реклама

🙂 Роберт Дауні-мол. готовий повернутися до Marvel, адже це «його ДНК»

Čytaty latynkoju
🙂 Роберт Дауні-мол. готовий повернутися до Marvel, адже це «його ДНК»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙂 Роберт Дауні-мол. готовий повернутися до Marvel, адже це «його ДНК»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Роберт Дауні-мол. не готовий остаточно закривати двері до кіновсесвіту Marvel, у який він з усією силою увірвався у 2008 році та був одним з ключових акторів, до 2019 року, коли його історія у ролі Тоні Старка/Залізної людини завершилася у «Месниках: Завершення».

Водночас сам актор, видається, не виключає можливості свого повернення до Marvel, адже це «його ДНК». У своєму інтерв’ю для Esquire Дауні-мол. відзначив:

Це занадто невід'ємна частина моєї ДНК. Ця роль обрала мене. І послухайте, я завжди кажу: «Ніколи, ніколи не ставте проти Кевіна Файгі». Це програшна ставка. (...) Він завжди виграє.

Звісно, що для Marvel такий крок міг би бути «рятівним» з огляду на не надто великі успіхи більшості проєктів студії після епічного завершення Саги Нескінченності.

Хоча раніше президент Marvel Studios Кевін Файгі відзначав, що повернення Роберта Дауні-мол. у ролі Тоні Старка навряд відбудеться. До того ж студія наразі робить велику ставку на свій майбутній фільм «Дедпул і Росомаха», який має вийти 25 липня 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...