Реклама

🎥 Netflix подовжить серіал «Проблема 3 тіл» ще на два сезони

Čytaty latynkoju
🎥 Netflix подовжить серіал «Проблема 3 тіл» ще на два сезони
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Netflix подовжить серіал «Проблема 3 тіл» ще на два сезони
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Шоуранери серіалу «Проблема 3 тіл» Девід Беніофф, Ді Бі Вайсс та Александр Ву повідомили, що шанувальникам варто очікувати ще два сезони шоу.

Варто зазначити, що з продовженням серіалу раніше виникла деяка плутанина. Спочатку Netflix повідомив, що шоу отримає «абсолютно нові епізоди», а шоуранери додали, що розкажуть «історію до її завершення». Шанувальники зрозуміли повідомлення так, що серіал отримає лише декілька серій.

Тепер Беніофф, Вайсс та Ву повідомили, що це буде другий та третій сезон шоу. Кількість сезонів відповідає книгам трилогії Сісін Лю, на яких базується серіал — тому шоуранери зазначили, що саме трилогія сезонів дозволить «розповісти історію так, як вони задумали».

Ми включили багато з того, що нам сподобалося з романів в 1-й сезон, але переважна більшість причин, чому ми хотіли зробити це шоу, знаходяться у 2-му сезоні. Загалом, ми завжди хотіли дістатися до останньої сторінки третьої книги.

Ді Бі Вайсс

Нагадаємо, науково-фантастичний серіал «Проблема 3 тіл» розповідає про перший контакт людства з інопланетною цивілізацією. Серіал вийшов 21 березня й за перший неповний тиждень зібрав 11 млн переглядів.

Так, раніше ми розповідали, що «Проблема 3 тіл» став найпопулярнішим серіалом Netflix у квітні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...